2006 1.6 twinport Astra alayımmı?

öyle dediğiiniz gibi temiz az km li ise alın. astra H çok güzeldir. 1.6 Twinport olması da artı bir özelliktir. LPG işini de yapmak isterseniz işinin ehli birisine yaptırırsanız başınız ağrımaz paşa paşa kullanırsınız.

tüp taktırmayın bence hem tüpün masrafı hem arabanın masrafı??? karar sizin
Bu benzin fiyatlarıyla LPG siz gezilmezki. gönül isterki orjinal binelim. araç ortalama ş.içinde 8 litre civarında harcar. yani 30 kuruşdan aşağı olmaz. lpg ile yarısını veya biraz fazlasını yakıyosunuz. 1 yılın sonunda masraflarını amorti ediyor.

Üstelik LPG konusunda artık oldukca iyi işler yapılıyor. araç fazla sıkıntı yaratmıyor. ama bu twinportlarda sanırım daha özenli bir sistem ve işçilik gerekiyormuş. nedeni ise kelebeğin 2000 devirden sonra açıyor olmasıymış. enjektörler yanlış yere takılırsa sorun oluyormuş.

3 gün önce yakın bir arkadaşıma 72 binde 2005 model elegance aldık.Araçta çift camlı sunroof falan var, ben çok beğendim.Gidişide harika...

Sanırım 23 bine anlaşacağız. ama bana hertürlü 25 bine malolacak lpg triger gözle görülmeyen masraflar v.s.

50.000km deki aracın trigerinin değişmesine gerek yok! ayrıca bana sorarsan benzinlinin değil dizelin sürüş keyfi daha güzel, torkun gücü ve turbonun tadını aldınmı bırakmak istemezsin :) ha ben kalkışta fırlamak istiyorum ara hızlanmalar önemli değil diyorsan o başka tabi.

50.000km deki aracın trigerinin değişmesine gerek yok! ayrıca bana sorarsan benzinlinin değil dizelin sürüş keyfi daha güzel, torkun gücü ve turbonun tadını aldınmı bırakmak istemezsin :) ha ben kalkışta fırlamak istiyorum ara hızlanmalar önemli değil diyorsan o başka tabi.

Bende 2. El Araç Alırken Servıse 40.000 Dekı Aracın Ne Trıgerı Dedıgımde Yaştan Dolayı Bız Degısmesını Tavsıye Edıyoruz Gıbı Bısey Solemıstı pek anlamadm :D

4 yıl yada 60 bin km zaten hertürlü değişmesi lazım bence.

2006 model km düşük bir araç için 23 Bin çok iyi fiyat.. Bence aracı alın derim..

Geri