öyle dediğiiniz gibi temiz az km li ise alın. astra H çok güzeldir. 1.6 Twinport olması da artı bir özelliktir. LPG işini de yapmak isterseniz işinin ehli birisine yaptırırsanız başınız ağrımaz paşa paşa kullanırsınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu benzin fiyatlarıyla LPG siz gezilmezki. gönül isterki orjinal binelim. araç ortalama ş.içinde 8 litre civarında harcar. yani 30 kuruşdan aşağı olmaz. lpg ile yarısını veya biraz fazlasını yakıyosunuz. 1 yılın sonunda masraflarını amorti ediyor.tüp taktırmayın bence hem tüpün masrafı hem arabanın masrafı??? karar sizin
astra h'ta kullanılan z16xep motorların trigerleri 150000km yada 10 yılda bir değişir bilginize...
50.000km deki aracın trigerinin değişmesine gerek yok! ayrıca bana sorarsan benzinlinin değil dizelin sürüş keyfi daha güzel, torkun gücü ve turbonun tadını aldınmı bırakmak istemezsin ha ben kalkışta fırlamak istiyorum ara hızlanmalar önemli değil diyorsan o başka tabi.
4 yıl yada 60 bin km zaten hertürlü değişmesi lazım bence.