Bu Arabaya Birde Güzel Jant Gerekli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:hıh: :hıh: :hıh: :tomato: :tomato:Kardeşim araban kullandığın parçalar itibariyle şık olmuş yanlız bütünyle beyaza boyaman abes geldi bana en azından panjurun siyah kalmalıydı.Çok ambülansvari olmuş böle.Bence bi logosuz siyah panjur tak bir de öyle bak arabana havası deişir emin ol...Jant alacaksan eğer offsetli ve içi siyah çerçevesi krom olanlardan tercih et.Siyah-Beyaz herşeye yakışır
Kardeşim araban kullandığın parçalar itibariyle şık olmuş yanlız bütünyle beyaza boyaman abes geldi bana en azından panjurun siyah kalmalıydı.Çok ambülansvari olmuş böle.Bence bi logosuz siyah panjur tak bir de öyle bak arabana havası deişir emin ol...Jant alacaksan eğer offsetli ve içi siyah çerçevesi krom olanlardan tercih et.Siyah-Beyaz herşeye yakışır
farklı olanı yapmaya çalıştım.panjur olayına gelince ise halen yana döne opc panjur arıyorum...
Kardeşim araban kullandığın parçalar itibariyle şık olmuş yanlız bütünyle beyaza boyaman abes geldi bana en azından panjurun siyah kalmalıydı.Çok ambülansvari olmuş böle.Bence bi logosuz siyah panjur tak bir de öyle bak arabana havası deişir emin ol...Jant alacaksan eğer offsetli ve içi siyah çerçevesi krom olanlardan tercih et.Siyah-Beyaz herşeye yakışır
farklı olanı yapmaya çalıştım.panjur olayına gelince ise halen yana döne opc panjur arıyorum...
Geçenlerde Steinmetz panjur satıyodu biri sanırım ,duruyorsa onu kaçırma derim.Bu arada yorumlarda yıkıcı deil yapıcı olmaya çalışıyorum umarım yanlış anlaşılan bi mevzu yoktur.
Geçenlerde Steinmetz panjur satıyodu biri sanırım ,duruyorsa onu kaçırma derim.Bu arada yorumlarda yıkıcı deil yapıcı olmaya çalışıyorum umarım yanlış anlaşılan bi mevzu yoktur.
Tabiki hayır herhangi bir sorun yok.Her türlü yoruma acığız.Birbirimize önerilerde bulunalım, sorunlara çare olalım diye buradayız zaten.İlgine teşekkür ederim.
Eywallah kardeşim.Opelciyi en iyi anlayan gene Opelcidir zaten:rockTabiki hayır herhangi bir sorun yok.Her türlü yoruma acığız.Birbirimize önerilerde bulunalım, sorunlara çare olalım diye buradayız zaten.İlgine teşekkür ederim.