Dizel arac ile şehir içinde yaklaşık 2000-2500 devirlerde yol aldığımızı düşünürsek oluşan kurumu siz düşünün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi onu bende düşündüm hatta biri dobloya yapmış youtubeta var videsu ama güvenemedim bişeyler yanar diyeDirenc koyup kandirmayi dusunuyorum. Olctum gecen gun rolanti pozisyonun da 82-86 ohm civari. Sokete 82ohm 5w tas direnc koyarsam isigi sondurebilirim diye dusunuyorum.
Neden yansin ki yanlis sinyal alirsa yine lamba yanar en kotuAbi onu bende düşündüm hatta biri dobloya yapmış youtubeta var videsu ama güvenemedim bişeyler yanar diye
Ben bugun egr'nin fişini söktüğümde soketin içinde sadece 2 tane pin vardı sizin araçlarınızda kaç pin var eğer 4 veya daha fazla pin var ise resimdeki devreyi uygulayarak egr valfini simüle edebilirsiniz.
Abi elektronik konusunda çok bişey bilmiyorum o yüzden [emoji3]Neden yansin ki yanlis sinyal alirsa yine lamba yanar en kotu
Selamun aleykum arkadaşlar gecen hafta bir araba aldım opel Astra 1.4 classic 2000 model benzin istanbuldan yola çıktım bir şey yoktu rampalarda arıza lambası yanmaya başladı mola verirken biraz beklemeden sonra söndü ama yine rampalarda arıza lambası yanmaya başladı ben egr den şüpheleniyorum neden yapar bunu ve şehir içinde yanmıyor sadece rampalarda arıza lambası yanmaya başladı 2 soru lpg yok ne önerirsiniz lavato marka mı brc mi tşkler allaha emanet olun
Selamun aleykum arkadaşlar gecen hafta bir araba aldım opel Astra 1.4 classic 2000 model benzin istanbuldan yola çıktım bir şey yoktu rampalarda arıza lambası yanmaya başladı mola verirken biraz beklemeden sonra söndü ama yine rampalarda arıza lambası yanmaya başladı ben egr den şüpheleniyorum neden yapar bunu ve şehir içinde yanmıyor sadece rampalarda arıza lambası yanmaya başladı 2 soru lpg yok ne önerirsiniz lavato marka mı brc mi tşkler allaha emanet olun
Yeşil işaretli olan rail basınç sensörü, hemen altındaki egr valfi.
Koruma kapağını kaldırmadan da görebilirsiniz.
Pislik için kusura bakmayın