Aynen benim araçta aynı şekilde yarım kontakta anahtar bendede sönmüyor ama çalışınca herhangi bir ışık yanmıyor.
Doğru fişi sökmüşsünüz.
Doğru fişi sökmüşsünüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nokta atisi soyleyemem hatirlamiyorum. Ecotec yazisindan arkaya dogru, yag kapaginin sagindan birer fotograf ekleyin bulalim.Bide şu A14XER benzinli motor da yerini buluverin EGR nin. Ben bulamıyorum bir türlü. Bir kaç kaynakta olmadığı söylenmiş ama onlara da ne derece güvenilir tartışma konusu..
Nokta atisi soyleyemem hatirlamiyorum. Ecotec yazisindan arkaya dogru, yag kapaginin sagindan birer fotograf ekleyin bulalim.
Dogru fiş merak etmeyin bir kaç kontaktan sonra yanar ışıkmerhaba
ben dark_crow un eski bir mesajından bakarak işaretli fişi çektim. mesaj bu şekilde
kırmızı yuvarlak içinde olan soketi çektim. sanırım doğru çekmişim? araç corsa c bu arada.piskolojikmi bilemiyorum ama kalkışta düşük viteslerde geçişler ve hızlanma rahatladı. çok fazla deneme imkanım olmadı rampada vs çekişi için ama sanki daha akıcı bir hızlanma oldu.
arıza lambasına gelince
yarım kontakta anahtar işareti sönmüyor
ama tam kontak araba çalışırken birşey yok 10-15 km mesafe denememdede yanan birşey olmadı
sizce doğru fiş ve herşey yolundamı?
Bşka bir konuda Nadir bey sormuş gerçi ama bende sormak istiyorum Bu EGR'nin fişini çekmenin bize uzun veya kısa vadede zararı olur mu?