2006 astra H elegance müzik sistemi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaliteli sese girdiğin zaman sana önceki mesajda yazdığım bütün konfigürasyonu unut :)

1 tane güzel anfi al 3 kanal olabilir tavsiyem Audison - Srx3
1 takım önlere component al tavsiyem - infinity kappa serisi veya morel olabilir 16cm
1 tanede 20cm veya en fazla 25cm bass al bagaja buda JL audio olabilir.

arka kapılardan ses alma sadece 1 takım component ve 1 tane bagaj bassı ile ses kalitesi yeterli gelecektir. ama bahsettiğim componentler 500 ytl civarındadır. anfide 500 civarı bass ta 300 civarı.

ben yumuşak ses sevdiğim için gitar ve ince sesleri çok net almak istediğim içn benim vectra da infinity kappa kullanıyorum eğer sesi sert bassları tok istiyorsan focal 165v1 kullanabilirsin

kalite olarak focal ve infinity kappalar hemen hemen aynı düzeydedir.

bana sorarsan iyi kaliteli olduğuna inandığın bir sistemciye gidip onlarda dinleyerek bu cihazları ona göre almanı tavsiye ederim.

önceki sistemlerimde bende çok gümbür gümbür yapmıştım aracımı ama şimdi kafam kaldırmıyor temiz ve net olsun, o entrümanların tek tek net seslerini duymak çok zevkli..

bir sistem tasarımı çıkarttırırsan bizimle paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız.
 
bende jbl gt507c mi ne complar var onları pioneer deh 4000 beslesem nasıl olur amfi takmak gerekırmı yoksa takmadanda ıyı ses elde edermı ??

componentleri direk taksanda ses alırsın ama maksat bu değildir componentleri rms değerlerine göre ne kadar iyi beslenirse o kadar iyi ses alırsınız.
 
benim önerim kenwood oval yanlarınada sıradan bi küçük tiz taksan mükemmel ses veriyor ben kullanmıştım arkadaşın dediği gbi sub mu var diyorlardı.kenwood önerebilirim,ister anfi ile besle ister teyp kolay gelsn.
 
Kardeş bence anfiyle bass la hiç uğraşma ,
Gökhan_55 nickli arkadaşın yaptığı arka camın önüne 2 takım oval hop koy
Emin ol yeterince iyi olur ses....
 
Geri
Üst