2006 Vectra 1.6 Essentia hakkında bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
180 200 ü basacak tabi asıl önemli olan kalkışlarda ve ara hızlanmalarda nasıl tabiki çok seri araba aramıyorum onu arasam gider başka markalara modellere bakarım

motora bakın, gri kapaklıysa 100 hp oluyordu sanırım.
performansı da şöyle söyleyim, uzun yolda basınca gidiyor, ama ara hızlanmalarda birşey beklemeyin, sollamaya çıkarken 2 sefer düşüneceksiniz :)

Kardeşim burada yazılanların hiçbiri senin için önem taşımaz bu kavramlar görecelidir yani beni tatmin eden seni etmez veya tersi olur en garantisi almadan test sürüşü yapmaktır o zaman her şeyiyle test etme fırsatın olur.
Kırmızı ışıkta kalkarken aliolar sienalar cliolar senden atik kalkar hafif oldukları için ama uzun yolda kesilirler.
Bilmem fark ettin mi bu tarz agır arabalar ışıklarda pek gazlamazlar zaten.
1 ve 2. viteste arabayı kaldırısın 3 4 5 de süratlanan viteslerdir benim araba hakkındaki izlnimlerim şimdilik bu kadar kendi arabam diye söylemiyorum ama insana güven veriyor.

birsey olmaz 3-5 beygir farktan:)

100 ile 105'in motor kodları farklıdır google'dan yada forumdan ararsanız çıkması lazım. 2006 ları tam bilmiyorum ama 2007 ve üstü comfortlarda esp var diye biliyorum.

Almak istediğiniz araçtaki motor C1 lerle aynı. Ama Essentiadaki bu ısrarınızı anlayamadım. Comfort veya elegance ile arasında çok büyük farklar var. Senin önemli değil dediğin şeyler için millet sıfır alırken 8-10 binlira fark ödüyor.
Yukarıda comfortla farklarını sıralayan arkadaşlar En önemli donanımları unutmuşlar o da Elektronik çift yönlü klima ve CD 30 MP3 ses sistemi.

28000 liraya çok rahat düşük kilometreli ve sunrooflu comfort alırsın. Bence iyi düşün almışken donanımlı al derim ;)
Eğer yeni kasada çok ısrarcı değilsen 2005 elegance veya design edition daha makul fiyatlara alınabilir..

Son düzenleme:
100'ler Z16XE
105'ler Z16XEP olması lazım

klima doğrudurda radyo Essentia'da da CD30 MP3 diye biliyorum.
yanlız Essentia'daki ısrarınıza bende şaşırdım, aynı paraya daha donanımlı ve daha çok tutulan araba varken neden illa baz model arıyorsunuz anlamıyorum. temiz diyorsanız Comfort'unda temizi var.

gel 2 bin tl daha ekle 50 bin km de comfortum var satıyım :D deri döşeme koltuk ısıtma falanda var orjinalden :D :D

Geri