2007 astra h fiyatı hk.

tamam sımdı anladım :)

abı herkez teklıf yapmakta fıyat bıcmekte ozgur...
ama 29 galerı verdı 30750 sahıbındende emsalını satanlar vermedıklerını soyluyor dıye soyluyorum sonra arkadaslar hala 26 27 29 hastasına 30 enayıye dıyor :(

Dogru..araba piyasasi degisik ama kullanicidan kullaniciya fark var..bakarsin 3 yasinda ama sanki 5-6 gibi hor kullanilmis ve temiz degil...ama bakarsin sanki bagzisi sifir gibi nazik ve temiz kullanmis..ama alinca basin agrimaz....seninki temiz...ve isin garibi galeriye düsmüs temiz araba görmedim...satan elden cikarmak icin satiyor..problemli araclar cogu..hani bizde laf var uzaktan baktim yesil türbe icine girdim.....

evet bende galerıye dusen aractan genelde hayır gelecegını dusunmuyorum, ama bazen ınsanlar paraya sıkısınca yok pahasına bırakıyorlar galerıcılere ama galerıcıler bu ısı asmıslar temız bı araba oldummu ole pıyasanın altında bı rakama vermıyorlar....

Senin 2007 astra h fiyatı başlıklı konunun altına yorum yazıyosak 2007 Astra için değil, Ford mustang için tabiki...
tolga_55
Bronz Üye

tolga ford musteng cok guzel aractır :) hayatında hıc kullandınmı ? bı ara ruffles cıps reklamı vardıya ıste onda kullanılan musteng babamındı :) guzel arabadır bahsetmek ıstersen mustengden konusuruz yanı rahat ol :)

tam konuşalım mustangler hakkında dicektim kii konun muhattabı olan arkadaş banlanmış üzüldüm.

Geri