2007 astra h fiyatı hk.

valla şanzımanınıza Allah zeval vermesin ama.forumda easy den memnun olanlar eminim ki daha arızayla karşılaşmayanlar.ve eminim ki bir çok easy kullanan arkadaş yaşadığı sorunlardan dolayı bıkmıştır.eğer gerçekten iyi bir opel ustanız varsa gidin sorun easy şanzımanı almanızı tavsiye eder mi? Umarım aracınızı istediğiniz fiyata satarsınız.ama şu benim gözümde bir gerçek ki easy şanzıman dezavantaj GM için.tam otomatiğe lafım yok tabii.
 
Arkadaslar iyi aksamlar bugunki mesaide burada biter :) yarin gorusmek uzere ..
Tolga sanzimanla ilgili konusuruz yarin....
 
Konuya 4 5 yasında dıye gırersen :) 10 yasında 50 mılyar 70 .... olan cok araba bulurum sana :)
he soyledıgın 2007 dızel otomatık astra ıcınse :) klasık ısteyen ıstedıgını ıstemekte ozgur ısteyende ıstedıgını teklıf etmekte....

Senin 2007 astra h fiyatı başlıklı konunun altına yorum yazıyosak 2007 Astra için değil, Ford mustang için tabiki...
 
Son düzenleme:
Senin 2007 astra h fiyatı başlıklı konunun altına yorum yazıyosak 2007 Astra için değil, Ford mustang için tabiki...
tolga_55
Bronz Üye

tolga ford musteng cok guzel aractır :) hayatında hıc kullandınmı ? bı ara ruffles cıps reklamı vardıya ıste onda kullanılan musteng babamındı :) guzel arabadır bahsetmek ıstersen mustengden konusuruz yanı rahat ol :)
 
daha satılmamış bu araba ya:) hayret
exclusive
Silver Üye

adanalı sedat kardesım aracın daha satılmadıgını neye dayanarak tespıt ettın :) yada satılık oldugunu :) ıkı uc satır once ılan acmadım sahıbındende daha dıye yazdım :)
bu arada adanalı cok arkadas var yav sen nerelerdesın :) tekfenle lıbyadayken santıyede cok adanalı arkadasımız calısırdı ... sen kımlerdensın ?
 
tolga bu arada gm nın easy sanzımanı bayadır konusmak ıstedıgım bır konu ıstersen bu konuyu daha kapsamlı olarak baska bır baslık altında konusalım .. kullanan arakdasların fıkırlerıne de basvururz...konuyu acıyorum...
 
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ra-1-3-dizel-kusursuz-bir-arac-36157708/detay
2007 65 bınde 31750
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...z-ve-degisensiz-guzel-bir-arac-34193831/detay
2007 57 bınde 31 250

ve ısrarlar soyluyorum benım aracım bu lınkını koydugum tum araclardan daha temız...
ilandaki araclar galeriden bu bir,ikincisi hepisinin bir yerlerinde vuruk var..dikat edin esiklere...senin aracin temiz...insallah satarsin istedigin fiyata...ben alacak olsam seninkini iyice minciklar incelerdim :D ben zor secer zor beyenirim sonucta aldigim araci 5 seneden asagi kullanmam...alirken fazla olsun ama temiz olsun diyenlerdenim...sattigim zamanda temiz oldugu icin hemen gider...yani bu görüste olan temiz arayan biraz fazla verir...nice 26000tl araba var ben almam bunu söyleyeyim burda...
hayirli satislar kardes.
 
selim abi yorum ıcın tesekkurler fakat ben tam anlayamaadım ? sence olması gereken nedır ? 26 bıne hangı arabalar var ? ve neyı almassın ? yanlıs anlama gercekten nedemek ıstedıgını hıc anlayamadım ?
 
selim abi yorum ıcın tesekkurler fakat ben tam anlayamaadım ? sence olması gereken nedır ? 26 bıne hangı arabalar var ? ve neyı almassın ? yanlıs anlama gercekten nedemek ıstedıgını hıc anlayamadım ?
bu 26000 yukaridaki arkadaslarin eder dedigi fiyatdan bahsediyorum..diyorlarya en fazla 26500 o anlamda dedim... yoksa sen istersin 32bin ama 31 verirsin..ama 26bin cok az derim temizine..

benzinliye istiyorlar 27bin dikkat edersen..
 
Son düzenleme:
Geri
Üst