2007 astra h fiyatı hk.

Kazası değişeni yok sadece iki parça çizikten dolayı boyalı.fotoları var zaten.ben senin aracının fiyatını şu kadardır diye rakam söyleyemem çünkü araç senin.bide şöyle düşün şuan aracın yok ve araba alacaksın.aracını satmayı düşündüğün rakama enjoymu alırsın cosmomu ben cosmo alırım.ona göre aracının rakamını belirleyebilirsin

harun katılıyorum sana tabıkı cosmo alırım ama bak koydugum lınke bı gır benım kızdıgım 26 27 yazan arkadaslar , 30 dan aasagı yok aractan kaldıkı kaldıkı sen ıyı fıyata almıssın 2008 cosma 32500 e cok ıyı bence ama bak ısın ıcıne boya gırdımmı fıyat en az 1 lıra dusuyor ... bak sahıbınden yada ara com allahın emrı degıl ama sımdı arattım ıkıtane cosmo var 2008 dızel otomatık ıkısıde ıstanbulda bırısı 68 bınde 35900 ıstıyor bırısı 35 bınde 38750 ıstıyor sımdı sen 32 500 u mu baz alırsın ? yoksa bu fıyatlarımı ...

http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[detay_5_min]=2008&b[detay_5_max]=2008&b[detay_4_min]=0&b[detay_4_max]=80000&b[detay_17][0]=22&b[detay_6][0]=136309&b[detay_6][1]=32466&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[adswithphoto]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23581&c=23581&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1&c=93101&c2=93101

buda cosmoların lınkı

http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[detay_5_min]=2007&b[detay_5_max]=2007&b[detay_4_min]=0&b[detay_4_max]=70000&b[detay_17][0]=22&b[detay_6][0]=136309&b[detay_6][1]=32466&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[adswithphoto]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23581&c=23581&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1&c=94292&c2=94292

ahmet arkadasım bak usunme lınke tıkla
pazarada bı gıt sonra gene yorum yaz olurmu...
dogubayazıtta arabalar sebıl galıba beledıye dagıttıgı ıcın pazarda ucuz sanırım ?
verdiğin link sağlam değil sadece arama sayfası cıkıyor doğubayazıtlı olmam türkiyeyi pazarı bilmiyorum anlamına gelmez belediye birşey dağıtmıyor sen gibi paramızı verip alıyoruz
pazardan haberim var bundan 20 gün önce istanbuldaydım kartaldaki oto pazarındaydım arkadaşa cruze aldık 2009 model 30 bin küsürlü bir km 26,500 tl ye aldık "hesabı sen yap cruze mi astramı alırsın "artı işimden dolayı türkiyenin bir cok yerine gider gelirim yüzlerce esnaf tanıdık var burdan cıkmadan fiyat araştırabilirm sen netten fiyatla bakarken ben gercek piyasadan alıyorrum bilgileri merak etme o siteden ucuk fiyat verenlerin kac tanesi acaba o fiyata satabiliyorlar

Son düzenleme:
tabıkı astra alırım tabıkı sahsı fıkrım cruzede bındık merak etme :) gereksız bır arac
bu arada pazardan aldıgın araca ıyıce baktırmıssındır ınsallah ....
dogubayazıtlı olmanda elbette sıkıntı yok 1 sene orada kaldım askerlık dolayısıyla ...
lınkı kopyala yapıstır yaparsan sonucu gorursun :)
ahmet abım senın yılda 1 ıkı gıttıgın pazarda bız hafta sonları cay ıcıyoruz :) neyse konu sacma bır sıdık yarısına donuyor sen gezelım gorelım devam et... ama tavsıyem bos gezme :)

ya arkadaşım fiyat fazla işte sen burda yoruma açığım demişsin her cevap yazana bi cevap veriyosun anlamadımki.. buraya yazan 10 kişiden dokuzu fiyat fazla demiş bu kadar basit ya.. fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla :D

ibrahım :) benı yanlıs anladın evet fıyat fazla katılıyorum kesınlıkle buna lafım yok basından berı benım kızdıgım 26 27 dıye abuk sabuk fıyat yazanlar :)

herkese cevap vermemde zaten muhabbet etmek :) bak sanada cevap yazdım bu arada ben ınsaat teknıkerıyım 2 yıl tekfende calıstım sımdı endem ınsaattayım sen hangı fırmadasın ?

ibrahım :) benı yanlıs anladın evet fıyat fazla katılıyorum kesınlıkle buna lafım yok basından berı benım kızdıgım 26 27 dıye abuk sabuk fıyat yazanlar :)

herkese cevap vermemde zaten muhabbet etmek :) bak sanada cevap yazdım bu arada ben ınsaat teknıkerıyım 2 yıl tekfende calıstım sımdı endem ınsaattayım sen hangı fırmadasın ?

ya 26-27 tabi olmaz arada diyenler var bak alıcısına 30'a gider diye.. bence de makul fiyat 29-29,5-30-30,5 gibi..

ben Tabar Mühendislik'te çalışıyorum proje ofisindeyim, hidrolik dizayn ve statik kısmındayım..

sen kendi aracına göre arama yaptırmışsın insan bir araca okadar şartlanırsa tabikide fiyatlar fazla olur ama şöyle bir şey var nette arac satanlar pazardaki gercek fiyatı bilip burdan kaptırırısam diye düşünen aracını seven burası cok önemli aracını seven adam onu sıfır ile bir fiyata satmadıkca satamaz komşum var 2006 eraya 19 dan aşağı inmiyor gelenhiçkimsede daha 17 vermedi ama biizmki aracı seviyorya satamaz 3 aydır kapıda duruyor senin hesapta o bu kadar hadi ben pazra senin kadar gidip gelmiyorum olabilir peki o kadar insan benim dediğim fiyatları demiş onlarda pazara inmiyor onlardamı bilmiyor bence siz düşündüğünüz fiyatı söyleyen cıkmadıkca hep o iki aracı baz alır o fiyatta ısrar edersin

tamam ıste benım yazdıgın aralıkta yazanlara lafım yok ...
yanı kımse yanlıs anlamasın kımsenın kalbını kırmak degıl amac sadece paylasım
arkadasta yenı kaasa astra ıcın 43 ıstıyor navıgasyon gerıgorus kamerası kar lastıklerı ıle bırlıkte ama manuel bakalım heralde satmıcam ..

suan bende endemın ınsaat bolumundeyım proje grubunda genelde celık ve ba. ımalat projelerı ıle ugrasıyorum.. yenı mezunmusun ?

ya arkadaşım fiyat fazla işte sen burda yoruma açığım demişsin her cevap yazana bi cevap veriyosun anlamadımki.. buraya yazan 10 kişiden dokuzu fiyat fazla demiş bu kadar basit ya.. fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla fiyat fazla :D
İbrahim' e katılıyorum. Mademki buraya konu açıyosun insanların fikirlerine saygı duyacaksın. Bana göre arabanızın rengi ve 34 plakalı olması dezavantaj. İstanbulda 50 bin yapmış bir araba Ankaranın 100 bin km sine denk geliyor. Özelliklede easytronik bir vites dur kalk trafiğinde sorun çıkarmaya müsait ve çabuk yıpranan bir sistem.
Siz bu yazdığınız fiyat için araştırma yaptım belirledim demişsinizde kriterinizi çok merak ettim?Bir arabanın hiç boyası olmaması piyasadaki marjinal fayda sağlayacak fiyatın 4-5 bin tl fazla olmasınımı gerektiriyor? Bana göre kuşak altı boyalı-lokal boyalı-tek kapısı boyalı bir arabayla sizin aracınızın arasında bir fark yok. Ha şunu tercih edebiliriz; "ciddi darbeli" olan bir araç kendini belli eder ve onu almak istemezsiniz ama burda özellikle "İstanbul" gibi saçma sapan trafiği olan bir yerde birkaç parça boya bence aracın değerini belirlemekte kriter değil.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi sınıfında 1.3 dizel otomatik araç yok ama bu araç kadar fazla yakan dizel araçta yok zaten piyasada. Üzerine yeni kasası çıkmış ve 4 yaşını geçmiş.
Burdan o fiyata şunu alırım bunu alırım diye birşey söylemem ama bu fiyata bu aracı ben almam. 2007-2008 model bir Astra cdti aracın "Benim gözümde" ederi 26-28 bin arasıdır. Bahsettiğin ilan sitelerinde ilan vermek bedava. Yani çoğu senin gibi tok satıcı. 2-3 bin fazla yazıp tabirimi maruz görürseniz "sazan" peşindeler. Reel piyasada işler böyle dönmüyor bence. Siz bu fiyata ilanda tutun bakalım kaç kişi arayacak veya arayanlar ne kadar fiyat teklif edecekler!!! Umarım istediğin fiyata satarsın ama bence bu bir HAYAL...

Son düzenleme:
Geri