- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğubayazıtta 1 yıl kalmışsın bilirsin buraları ben cay işi ile meşkulum ithal caylar "kaçakta deniyor" ve arada tablo felanda getiriyorum toptan olarakta satıyorumabı gonder gel ısıne engel olmayalım
bu ara bızde proje yogunlıgı az oyuzden genıs genıs cevap yazıyorum
konu uzasın sorun yok amac muhabbet
bu arada ne ısle mesulsun ?
bende acıktım bir yemek söyleyeyim karnım gurul gurul etti valaaabi bende bi yemege gideyim![]()
murattarum
Silver Üyeastra piyasasını çok iyi takip ediyorum,bana göre acelen varsa 27,vaktin varsa 28,5 diyip 28 e ver,daha yukarı satabilirsen şanslısın demektir hiç düşünme... OPEL ASTRA 1.3 CDTI HB ENJOY GARAJ ARABASI BOYA YOK DEĞİŞEN YOK![]()
32.000 TL
İstanbul / Sarıyer / İstinye Mah.
İlan Tarihi 02 Şubat 2011Marka OpelSeri AstraModel 1.3 CDTI EnjoyYıl 2007Km 00Renk SiyahMotor Hacmi (cc) 1300 cm3' e kadarMotor Gücü (hp) 100 beygire kadarYakıt DizelVites Yarı OtomatikAktarma Önden ÇekişKasa Tipi Hatchback 5 kapGaranti HayırPlaka / Uyruk Türk PlakalıKimden SahibindenTakaslı HayırDurumu İkinci elmurat abı bak bu arkadasta ıstınyede bana yakın32 yazmıs 70 bınde benımkı 53500 de sanırım yeterınce ornek verdım
yanlıs anmala ama sen hangı astra pıyasasını takıp edıyorsun
takıp mesefende sanırım sorun var
kızmak yok abı sadece takılıyorum...