2007 astra h fiyatı hk.

COSMO.55
pazar ola.

abı pazar ola nedemek
? :)

abı gonder gel ısıne engel olmayalım
bu ara bızde proje yogunlıgı az oyuzden genıs genıs cevap yazıyorum :)
konu uzasın sorun yok amac muhabbet :)

bu arada ne ısle mesulsun ?
doğubayazıtta 1 yıl kalmışsın bilirsin buraları ben cay işi ile meşkulum ithal caylar "kaçakta deniyor" ve arada tablo felanda getiriyorum toptan olarakta satıyorum

abi bende bi yemege gideyim :)
bende acıktım bir yemek söyleyeyim karnım gurul gurul etti valaa

Hayallerinizi ertelemeyin nasıl olsa hayal kurmakda bedava 32000 TL Astra 2007 1.3 CDTı:D:kop::kop::kop:

22k derken ben sizin aracınıza deger biçmedim yanlıs anlasılmayayım 2004-2005 benzinli bakıyorum dizel alacak maddi bütçem yok temiz bir dizel için 28-30 arası bütçe lazım

alınma yok kardeşim canını sıkma ben sadece fikrimi söyledim,sonra aylarca niye satılmadı diye bekleme,umarım istediğin fiyatlara satarsın bu beni sadece sevindirir.
murattarum
Silver Üye
stars_3.gif
astra piyasasını çok iyi takip ediyorum,bana göre acelen varsa 27,vaktin varsa 28,5 diyip 28 e ver,daha yukarı satabilirsen şanslısın demektir hiç düşünme... OPEL ASTRA 1.3 CDTI HB ENJOY GARAJ ARABASI BOYA YOK DEĞİŞEN YOK

32.000 TL

İstanbul / Sarıyer / İstinye Mah.

İlan Tarihi 02 Şubat 2011Marka OpelSeri AstraModel 1.3 CDTI EnjoyYıl 2007Km 00Renk SiyahMotor Hacmi (cc) 1300 cm3' e kadarMotor Gücü (hp) 100 beygire kadarYakıt DizelVites Yarı OtomatikAktarma Önden ÇekişKasa Tipi Hatchback 5 kapGaranti HayırPlaka / Uyruk Türk PlakalıKimden SahibindenTakaslı HayırDurumu İkinci elmurat abı bak bu arkadasta ıstınyede bana yakın :) 32 yazmıs 70 bınde benımkı 53500 de sanırım yeterınce ornek verdım :) yanlıs anmala ama sen hangı astra pıyasasını takıp edıyorsun :):):)takıp mesefende sanırım sorun var :)kızmak yok abı sadece takılıyorum...

murat aracına şu ana kadar ne kadarlık teklif geldi ???

Hayallerinizi ertelemeyin nasıl olsa hayal kurmakda bedava 32000 TL Astra 2007 1.3 CDTı:D:kop::kop::kop:

alpacıno kardesım dızel otomatık olucak o :)

murat abı alınma darılma yok tesekkurler ...

falcon_78
murat aracına şu ana kadar ne kadarlık teklif geldi ???

ali kardesim henuz ılan acmadım sahıbındende satıcamgım kesınlesmedı
ama satmaya karar verırsem teklıflerı baska bı konu altında paylasıcam :)

arkadaslar kıyaslama yaparken lutfen
dızel otomatık
53500 kmde
boyasız degısensız
arac fıyatları ıle yapalım
manuel fıyatları yazıyor bazı arkadaslar en azından bıraz okuyup yorum yapalım....

Geri