2008 Astra vites geçişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba değerli arkadaşlar. Bir ay önce aldığım 2008 astra 2300 km de bir arabam var. Şimdiye kadar hiç bukadar az km'de opel kullanmamıştım. Arabamda 1. den 2. vitese geçerken biraz zorlanıyor. Tam olaran nasıl anlatılır bilmiyorum ama 2 ye geçerken biraz zorlanıyor ve biraz ses geliyor. Diğer vites geçişlerde böyle bir zorlanma hissetmiyorum. Daha önce kullandığım arabalarda vites geçişlerinde hiç böyle bir şey hissetmemiştim. Sizce bu normal mi?
ilgilenen arkadaşlara şimdidien teşekkürler.

Bence bir ustaya baktır, o araç o km.de onu yapmaz bence.Yine de sen bilirsin.Belki de debriyaja tam basamıyorsun?Bende de astra h var, bu sorunu yapmıyor.

Son düzenleme:
En yakın zamanda götüreceğim. Debriyaja tam basıyorum. Araba çalışmaz iken kapıy açıp debriyaja basılı iken vites değiştirdiğim zaman dişardan çok rahat sesi duyuluyor. İlgine teşekkürler.

aracı kullan ileride geçebilir bazen alışması lazım zamanla geçer.arkadaşımda şirket aracı astra var hergün 300 km yol gidiyo araç vites geçişleri çok rahat

kardes arac kac vites bende ilk aldigimda zorlandim 6 ileri ise ben hala bazen yanlis yapiyorum vitesi düzgün ata biliyomusun yani iki ye cekerken tam sol deyilde biraz ortaya dogru cekince sorun olmuyo

benim aracta astra h.. bende de oluyo bazen 2 ye geçerken trink diye ses geliyo.sadece 2 ye geçerken oluyor. ama uzun zaman kullanınca şunu anladım arabayı çalıştırır çalıştırmaz yürüyünce oluyor o ses. araba sıcakken olmuyo mesela 15-20 dk binip park edip sonra tekrar gittigimde ses çıkmadan geçiyor. sadece güne başlarken sabahları oluyo...

bendede 2008 astra var kalkışta gaza yüklenip 3500 4000 devirde vites değiştirirsem oluo ama sadece 1 den 2 ye atarken yapıo onun dışında yok

benim aracta astra h.. bende de oluyo bazen 2 ye geçerken trink diye ses geliyo.sadece 2 ye geçerken oluyor. ama uzun zaman kullanınca şunu anladım arabayı çalıştırır çalıştırmaz yürüyünce oluyor o ses. araba sıcakken olmuyo mesela 15-20 dk binip park edip sonra tekrar gittigimde ses çıkmadan geçiyor. sadece güne başlarken sabahları oluyo...

aynen dediğiniz gibi arkadaşım. diğer vitesler de olmuyor şehir içinde sürekli bir iki yapıyoz. Valla ben gün içinde genelde fark ediyorum. Gerçi artık o sese takılınca insan hep duyuyor. Biraz kullanacağım olmazsa servise götüreceğim.

aynen dediğiniz gibi arkadaşım. diğer vitesler de olmuyor şehir içinde sürekli bir iki yapıyoz. Valla ben gün içinde genelde fark ediyorum. Gerçi artık o sese takılınca insan hep duyuyor. Biraz kullanacağım olmazsa servise götüreceğim.

bütün gün yapmaması lazım.. araba ısınınca sorun geçiyor. yani sabahları 15-20 dk oluyo sonra araba ısınca bi daha gün boyu gelmiyo ses.

Geri