2008 Corsa için Kasko Fiyatı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fadanur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fadanur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar..
aracım 2008 corsa D

geçen yıl 0 aldıımda 1.050 ytl ödedim kaskoya.. AXA dan

bu yıl yenilemek istiyorum. hasarsızlık indirimi falan derken 950 olur diyorlar..

çok az bir indirim yokmu?

varsa muadil değerlerden kasko yaptıran arkadaşlar..
yaptırdıkları fiyatları yazabilirlermi acaba?
teşekkürler şimdiden..

Sevgili Fatih;

Opel Gedizlere gitmeni tavsiye ederim
Yeni Kasko kampanyası başlatmışlar
Fiyatta oldukça indirim yapıyorlar ve Gedizler güvencesi ile

opelin kaskosuna ben güvenmiyorum pek :D yani anlamam pek ama atıyorum adamlar alıcaklar servise arabayı.. işlerine ne geliyosa onu yapıcaklar.. yani değişmesi daha iyi olan bi parçayı sadece boyuycaklar belki gibi, sonuçta para kendi ceplerinden çıkıcak diye.. yanlış düşünüyo olabilirim ama ilk aklıma gelen şey o nedense.. sizce?

bu arada zurich sigorta bayağ ucuz gibi eski teb miş. googledan yazın poliçe hesaplama çıkıyo.. ama bu şirketi daha duyan pek yok galiba.. ayrıca sigorta pirimleride arttı diyolardı o yüzden fazla indirim olmuyo gibi gelmesi normal..

Opel'in Kaskosu derken kendi Kaskosu değil...
Örnek olarak AXA ve başka sigorta şirketleri ile anlaşmalı bir kampanya yapmışlar
Yani illaki aracınızı kasko yaptırdığınız yere yaptırmak zorunda değilsiniz
Sadece kasko paketine ilave bir şeyler yapmışlar

Yani araç uzun süre kalacak olursa araç falan temin ediyorlar demişlerdi bana
Ben yine de gidip araştırlıpı soruşturulması ve sizin de dediğniz konuları sormak gerekir

ilk yıl hasarsızlıktan %30-35 indirim oluyor buda size ortalama geçen yıla göre fiyatın 1050 TL den 700 TL gibi bir fiyata düşmesi gerekir 950 çok yüksek bence başka şirketlerede sorun

Teminat bedellerini inceleyip, aynı teminatlara göre diger şirketlerden fiyat isterseniz elma ile armutu karşılaştırmadan fiyat araştırması yapmış olursunuz.Çünkü poliçenin bedelini belirleyen en büyük etken teminat tutarlaridir, A şirketi 1000 ytl fiyat verir 100 bin ytl teminat veriyordur, B şirketi 800 ytl fiyat veriyordur ama teminat tutarı 50 bin ytl dir, en dogrusu aynı teminat bedelleri için şirketlerden fiyat almaktir. Ben 3 yıl dır Güneş Sigortadan kaskoluyum, fiyatı makul, mini onarım gibi ek hizmetleride güzel, sizde araştırıp en uygun olanı seçin.

Geri