- Konuyu Başlatan
bence fiyat net ve makul...
o zaman yarın gidip vereyim parayı Nadir abi bu adamları şikayet edebileceğimiz bir merci yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence fiyat net ve makul...
Yok Çağatay kimi? kime? şikayet edeceksin? Bozacının şahidi şıracı. Allah vermesin kaza filan yapsan zaten yandın demektir. Trafik sigortan bile 500-600 TL aşağı çıkar ise bende Kızılay da Hitit heykeli yanından anırmazsam adam değilim
Son düzenleme de öyle Çağatay eğer mazallah kaza yaparsan yandın demektir.
abi geçen yıl arabanın trafik sigortası 183 tldi bu yıl 200 tl motosikletinki 54 tlmiş bu yıl 200 tlye yakın ödedim kaskoda arabanın ilk yıl 800 ikinci yıl 1200 bu yılda 1000 tl indirim çıktı hasarsızlık dahil birde sadık müşteri indirimi var başka indirim yok(bütün fiyatlar axa oyak sigortanın) benim araçta sadece far yağmur sensörü ve afl yok diğer bütün özellikler varYa arkadaşlar geçen sene mart da senelik 203tl trafik ,kasko 579tl idi.. herkezden duyuyorum daha sigortma sormadım fiyatlar fahiş oldu diye bu sene geçen seneye göre ne kadar fark attı ödeyen oldu ise? buraya yazabilirmi? kazasızlık en düşük seviyede bende araç 2009 1.3cdti elegance