2008 Model Astra H Cosmo mu Bravo mu?

bravoyu muhakkak gör.. görmüşsen zaten fazla söze gerek yok..

şaka değil 150 hp bu. ayrıca fiatın kendine göre bazı avantajlarıda mevcut. bol yedek parça, eğitimli servis gibi..

gerçekten şekil olarak güzel olmuş bence... ve galiba fiat artık mühendisleri yendiledi:)) zevk sahibi birisinin elinden çıktığı belli arabanın.. Motorsa bir harika bence... ama tutulur mu tutulmaz mı bilmem...

fiatın mühendislerini yenilediği falan yok lancia ile ortak geliştirilen bir model lancia delta ile iç tamamen aynı güven konusuna gelince kendini aştı fiat ama fiatıda aşağılamak gibi olmasın hala özgüven eksikliği var fiatta yani kimse güvenmiyor bunu aşması da yıllar sürecek yurtdışında yapılan bir testte sıralama golf,astra,auris,civic,fiat vs vs anlıcanız alman kalitesine yaklaşmış gibi görünsede aslında durum öle olmaya bilirde neden olduğunu söyleyeyim linea için o kadar özlü sözler işte yeni idol kalite zart zurt çıktığı zaman galeriye gittik kuzenle bakmaya onun aracı servise bırakmıştık mareası var 2001 model inanın bana kalite yerlerde iğrenç ötesi işçilik marea eski olmasına rağmen kalitesi çok iyi tabii yurtdışı üretimi olmasınında etkisi büyük marea için söylüyorum linea içinse en basit örnek kapı fitillerinin uçları açıkta ve yantırı yunturu kesilmiş berbat bi görüntü var kaçıyı açınca bide ucu tam yapışmamış hafif kalkık iç mekan için zaten bişi diyemiyorum berbat vaziyette bide diolar astra sedan ile yarışır tokatlar diyenler acaba astraya bindimi binince emin olsunlar bi tarafları düşecek ne alakaysa grande puntonun içinin aynısı sonuçta ne alakaysa bizim fazla akıllı türkler c segmentine sokmaya çalıştılar aracı neyse uzadı çok aynı durum bravo içinde geçerli olucaksa yanaşmayın en azından opel kullandıktan sonra fiata geçmeyin sonra çok başınızı duvarlar hatta arabanıza vurursunuz ayrıca bravonun astranın kalitesine ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi yetmez opelin sadece piyano lake orta konsolu ve duruşu bravonun azını burnunu dağıtır tabii tercih meselesi ilk çıktığında 407 oooo ondan başka araba tanımam mükemmel bi araba tek geçerimi çok duydum ama ne oldu sanırsınız adı silindi piyasadan neyse başıma iş almıyım gene ne dio bu deyen çok olur tasarım benim için herşey ve opel sadece tasarım ile değil herşeyiyle mükemmel

40 a ikinci el gtc alabilirsin derdin güçse hatta vectra turbo ya da ikisininde cdti 150 hp olanı var hem güç hem ekonomi ! zevk senin para da senin ama attan inip eşeğe binme derim ben !!!

Kesinlikle aşağılama değil bu,audi ile opel mukayese edilemeyeceği gibi;fiat ile de opel kıyaslanamaz...

teknoloji gelişsede şu anda astra ile golf arasında çok az bir fark var.Hatta autobild ve birçok Alman ve Türk tuning dergisine göre 2008 motor jenarasyonu hariç Astra malzeme ve yol tutuş olarak Golften üstün...İkinci Focus...

Diyeceğim o ki;opel her zaman opeldir..

fiatın mühendislerini yenilediği falan yok lancia ile ortak geliştirilen bir model lancia delta ile iç tamamen aynı güven konusuna gelince kendini aştı fiat ama fiatıda aşağılamak gibi olmasın hala özgüven eksikliği var fiatta yani kimse güvenmiyor bunu aşması da yıllar sürecek yurtdışında yapılan bir testte sıralama golf,astra,auris,civic,fiat vs vs anlıcanız alman kalitesine yaklaşmış gibi görünsede aslında durum öle olmaya bilirde neden olduğunu söyleyeyim linea için o kadar özlü sözler işte yeni idol kalite zart zurt çıktığı zaman galeriye gittik kuzenle bakmaya onun aracı servise bırakmıştık mareası var 2001 model inanın bana kalite yerlerde iğrenç ötesi işçilik marea eski olmasına rağmen kalitesi çok iyi tabii yurtdışı üretimi olmasınında etkisi büyük marea için söylüyorum linea içinse en basit örnek kapı fitillerinin uçları açıkta ve yantırı yunturu kesilmiş berbat bi görüntü var kaçıyı açınca bide ucu tam yapışmamış hafif kalkık iç mekan için zaten bişi diyemiyorum berbat vaziyette bide diolar astra sedan ile yarışır tokatlar diyenler acaba astraya bindimi binince emin olsunlar bi tarafları düşecek ne alakaysa grande puntonun içinin aynısı sonuçta ne alakaysa bizim fazla akıllı türkler c segmentine sokmaya çalıştılar aracı neyse uzadı çok aynı durum bravo içinde geçerli olucaksa yanaşmayın en azından opel kullandıktan sonra fiata geçmeyin sonra çok başınızı duvarlar hatta arabanıza vurursunuz ayrıca bravonun astranın kalitesine ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi yetmez opelin sadece piyano lake orta konsolu ve duruşu bravonun azını burnunu dağıtır tabii tercih meselesi ilk çıktığında 407 oooo ondan başka araba tanımam mükemmel bi araba tek geçerimi çok duydum ama ne oldu sanırsınız adı silindi piyasadan neyse başıma iş almıyım gene ne dio bu deyen çok olur tasarım benim için herşey ve opel sadece tasarım ile değil herşeyiyle mükemmel

koca yazıda sadece 4 tane VİRGÜL kullanmışsın!! Yazdıklarının nerede başlayıp, nerede bittiğini anlamak için gözlerimi kör ettim :)

Güzel şeyler yazmışsın ama hepsi içiçe girmiş.

yazılanların çoğuna katılıyorum ama bir fark var. opel motor seçeneği sunamıyor. ara seçenekler yok. bravo bunu sağlıyor ve gayet iyi motorlar. alacaksan biraz bekle derim ben, 2-3 ay sonra kampanya yaparlar fiyat biraz iner. birde fiat ın ödeme kampanyasına girerse ki büyük ihtimal girer. o zaman alınabilir. italyada son 6 ayın en çok satan arabası o. dandirik linea ile karıştırmayın o arabayı. linea için şu an 15.000 lirayı 0 faizle öde deniyor. bravo için 20.000 lirayı 1 yılda 0 faizle öde kampanyası yaparlarsa satar o araba. yoksa bu durgunlukta 3er 5er ancak satılır.

bravo guzel bır arac bende ınceledım
arfabayı degıstırmek ıstıyorum ama bravo otomatık secenegı mayısta gelecekmıs bıraz beklemeye aldım...
ama bızım ulkemızde bır de ıkıncı el degerı onemlı astra netıcede kendını kanıtlamıs bır arac. alırım uzun yıllar bınerım dıyorsan sorun olmaz bence ama ıyı dusunmek lazım.. guzellıge aldanmak sonradan sana sorunlar yasatmasın...

Arkadaşlar hakılsınız motor seçeneği çok iyi,ara seçenek çok...ama ikinci el olsun,güvenlik olsun,marka prestiji,malzeme kalitesi olsun Ben Fiat ı düşünmem..Hele ki arkadaş sormuş cosmo mu bravo mu diye...kesinlikle cosmo..

Ama Bravo çok güzel,donamımı çok güzel,motor çok performanslı...

Geri