Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lütfen tabiki opel alınır.Fiat kalite konusunda opelin tırnağı bile olamaz.adi 2.sınıf italyan arabası.şekile aldanmayın derim.hem fiatın tempradan başka arabası tutmadı söyleyim
Bu konuyu yeni gördüm. Bravo 1.6 Mjet 105 HP 290 N.m Emotion Sahibi olarak Bravo diyorum. Astra cosmodan eksiği yok emotionun. Astradan geniş ve ferah, mekan ve plastik kalitesi kesinlikle astradan az değil. Motor seçenekleri daha çok. 2 aydır kullanıyorum son derece memnunum. Astradan inip bravoya bindim hiç de attan inip eşşeğe binmiş gibi değilim. diğer kalitesiz fiatlar gibi yorumlamayı bırakın şu araba için artık... bu araba tamamıyla ithal.
Açtığım konular da incelenebilir görüşlerim ayrıntılı olarak orda yazıyor. Bu arada 0 - 100 km hiç denememiştim bu akşam bi deneyecem
bravo gerçekten fiat ın bana göre en iyi aracı. özellikle 1.6 mjet motor sunduğu güç gerçekten harika. burda kafa kurcalıyan olay, bence, fiatın bravo dışındaki araçların biraz kalitesiz olması. bence bravo gerçketen astra ile kıyaslanabilecek bir otomobil. kalite olarak şu anda güzel gözüküyor. tabiki uzun vadede parça kalitesi ne kdr dayanır onu bilemeyiz. şahsi fikrim astra diyor ama şu da var, astra kasa yeniliycek artı fiat gibi 1.6 güçlü dizel motor seçeneği yok. eğer tip olarak bravoyu beğendiysen 1.6mjet al bence.
Bu arada kazalı bravo fotoğrafı gördüm. Takla makla herşeyi atmış araba, kaporta buruşmuş ama ana direkler sağlam duruyor. İçeriyi korumuş belli. Zaten çarpışma testi videoları da ne kadar güvenli olduğunu gösteriyor. Bence bilmeden fiat antipatiliği ile yorum yapmak yanlış. Birçok kişide fiat antipatisi var. Bende de vardı. Ama artık inceleyince araştırınca bu önyargı "sadece bu araç içi" ortadan kalktı.
madem opel astra kullandın bu kadar zaman..arabanı degıstırmek ıstıyosan senı ya golfün tour modeli keser ya da güzel bi audi a3..bunlardan aşşasını alırsan bence pişman olursun.tekrar astra alcam dersen o ayrı tabiki ben astramı degıstırmeye kalksam gold ya da a3 düşünürüm