2009 Astra H 1.6 16 V Benzin canavarı =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeRkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BeRkay_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkdaşlar İsmim BeRKaY İst/Silivride oturuorm.Farklı modifiye sitelerinden tanıyanınız vardır :)3 hafta önce Sıfır astra 1.6 16 V Benzin canavarı aldım. Araçtan gayet memnundum Km de 350 krş yakıncaya kadar :) sizce belli 1 km den sonra düşme olurmu şuan araç daha 2000 km de.serviste tüp takmayı bile düşünüyorm.Rodaj sürecini geçmişmidir araç sizce yoksa ilerliyen zamanlarda yakıtta düşme fln olurmu 9.3 lt 100 km şuan uzun yol yapmadan önce 10.4 litreydi ilk bakımına bile girmedi araç daha astra 1.6 kullananlarn görüşlerini veya önerilerini bekliyorum iyi forumlar :) Benzinden fırsat bulursam yapıcağım işlemler

Angel eye
xenon (uzun kısa sis)
double Teyp
3.5 cm yay :)

3D stop
Eski aracımdan kalma tesisatımda varda bunun bagajına sığarmı bilmiyorm.bide bu işlemleri yaparsam araç garantiden çıkarmı :)

brky0276.jpg

brky0272.jpg

sdc10434g.jpg

brky0271.jpg

brky0257.jpg

brky0276.jpg

Son düzenleme:
merak etmeyın arac cok yenı zamanla 8 küsürlere düsüyor 10 lıtreye sukredın bence bızım arac kısa denk gelmıstı sıfır zamanları 12 litre civarı gösteriyodu yol bilgisayarı...

ayrıca yapmak ıstedıgınız butun ıslemler aracı garantıden cıkarıyor ama o kadarda önemli degil serviste muhabbet kurdugun bırı varsa eger...

kazasız belaszı keyifli surusler dilerim...
3.5 yay hakkında tecrubemi paylasmak isterim ama...
yay gercekten cok güzel dusuruyor aracı, goruntu olarak da 10 numara oluyor ama cok dikkat etmek lazım sertlik konusunda... bende eibach 3.5luk var... yayı takmadan once arabamın hic bir kosesinden ses gelmiyordu ama bu yaydan sonra haliyle sertlesen suspansiyon sayesinde sagdan soldan kapıdan camdan cıtır cıtır sesler geliyor artık =) muzigin sesini biraz daha acınca sorun ortadan kalkıyor ama yine de bilgin olsun...
keyifli forumlar...

Garantiden çıkma durumu olmaz. Araç çok güzel kazasız belasız :)

normal sartlar altında araç garanti dışı kalıyor ama suana kadar bu saydıklarından dolayı garanti dışı kalmıs araca rastlamadım ben hayırlı günlerde kullan aracını ;)

yine bu değerlerde iyi yakıyor;en çok düşeceği 8-9 arası bunun altında bir değer beklemeyin

Zamanla düşecektir merak etmeyin. Bir de gaza biraz daha sakin basarsanız hiçbir sorun kalmayacaktır :) Hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim. Maşallahı var arabanızın.

Geri