merak etmeyın arac cok yenı zamanla 8 küsürlere düsüyor 10 lıtreye sukredın bence bızım arac kısa denk gelmıstı sıfır zamanları 12 litre civarı gösteriyodu yol bilgisayarı...
:good::good: aynen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merak etmeyın arac cok yenı zamanla 8 küsürlere düsüyor 10 lıtreye sukredın bence bızım arac kısa denk gelmıstı sıfır zamanları 12 litre civarı gösteriyodu yol bilgisayarı...
hayırlı olsun silivrinin nersinden berkay benimde akörende yazlığım var arada geliyorum silivriye en son ramazan başlamadan önceki hafta geldim bi kapanış yapalım dedik mangal falan yakıp takılmıştım..... bu arada araban hayırlı olsun keşke cdtı alsaydın ben 130tl ye 700 750 km yapıyorum hemde otomatık benim araç
Oyle yakıyosa fazla yakıyo gibi geldi bana ama hızla ya da yolla alakalı oldugunu dusunuyorum. Ben gecen sefer ankaradan malatyaya yarı depoyla gittim 100-110 km hızla tam 650 km.
otobana çıktığım andan itibaren sport tuşunu kapatmam sürekli 4000 devir ve üstü hızımda minimum 160