2009 Astra H 1.6 16 V Benzin canavarı =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeRkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrik ederim gerçekten benim ki az önce 37 litreyi (100 liralık) mazotu bitirdi 600 km ile. siz 850 km yapıyomuşsunuz gerçekten tebrikler. şimdi bi 40 liralık aldım bakalım o ne kadar gidecek.

Easytronic daha az yakar diyorlar hep ama bilmiyorum. Belki siz dediğiniz gibi sport tuşu kapalıyken de aracı da sport modunda kullanıyorsunuzdur.:)

normal kullanmadığım gerçek :D

Estağfurullah, tebrik edilcek bir durum değil bence bu. İstanbul a göre 600 km de iyi bence. Her an her dakika trafik, dur kalk var sizde. Bizde belirli saatlerde belirli güzergahları kullandığında yırtarsın. O yüzden bu fark. Siz de İzmir de yaşasaydınız bence sizin de 850 yi bulurdu bence...

izmirli olduğum ve istanbulda yaşadığım için şu sözlerinizin beni ne kadar üzdüğünü tahmin edemezsiniz =) bir izmirlinin istanbulda yaşaması ve istanbulu sevmesi çok zor. ama az kaldı yavaş yavaş dönüş görünüyo.

masallah bu enjoy donanımmı acaba?

evt aracım enjoy :) Yeni 1 resimi daha :) Plalalığı söktüm plakayıda tinerle sildim daha sade oldu

walla hesap yapmaktan matematik profesörü oldm artık takmıorm attığım kadar geziorm ama şehir içi gazlıyorum ben onadn çok yakıor 9.7 litre şuan 100 km :D sürüşe göre değişiyo babam sürüo bazen 9.5 e düşüyo =) bu kadar benzine rağmen 2 ayda 3200 km yapmışım

Ya bugün çok yakınındab baktım şu jant kapaklarına kesinlikle kapağa benzemiyor. Allah Allah opel neler yapıyormuş böyle diye düşünmedim değil :D

Allah sabır versin, tez zamanda dönmeyi nasip etsin ne diyim... Ben bazen böyle konuşunca bana İzmir li olmayan arkadaşlarım hayretle bakıyorlar. İzmir'li olmayan anlayamıyor bunu.

izmirli olmayan biraz zor anlıyor zaten izmir aşkını. başka yerde nefes almanın zor olduğunu..

Geri