hayırlı olsun ben bu jantları diğer elegance jantlarından daha çok sevdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun ben bu jantları diğer elegance jantlarından daha çok sevdim
Onların jant kapagı oldugunu duyunca şaşıracaksın o zaman
hayırlı olsun silivrinin nersinden berkay benimde akörende yazlığım var arada geliyorum silivriye en son ramazan başlamadan önceki hafta geldim bi kapanış yapalım dedik mangal falan yakıp takılmıştım..... bu arada araban hayırlı olsun keşke cdtı alsaydın ben 130tl ye 700 750 km yapıyorum hemde otomatık benim araç
geldiğimde kesin uğrarım kardeşim yerin neresii?Silivri merkezdeyim ben geldiğin zaman uğra 1 çayımızı iç walla zaten krediyle aldım bide sürekli araç lazım olduğundan sağlıklı düşünmeden aldım eski aracımı sattım baktım fiyatı uygun aldm hemen yakıtı hesap etmedim artık ya 1 katliam yapıp tüp takıcam serviste yada 2 yıl sonra garantisi bitince satıp 1.3 cdti alıcam
bide bşy sorayım size bnm avatar nie gözükmüo yükledm okadar yetersiz msj sayısındanmı acaba ?
geldiğimde kesin uğrarım kardeşim yerin neresii?
avatara gelince profilinde avatarın görünsün kutusunu işaretle olur
Onların jant kapagı oldugunu duyunca şaşıracaksın o zaman
yeri şöyle tarif edeyim Silivri merkezde Halk bankası var yada çardak köftecisi meşhur yerleri söyleym tel nomu vereyim orda ben araman yeterli dükkanıma çok yakın