2009 Astra H 1.6 16 V Benzin canavarı =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeRkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onların jant kapagı oldugunu duyunca şaşıracaksın o zaman :)

hayırlı olsun ben bu jantları diğer elegance jantlarından daha çok sevdim

walla eleganstaki jantlara şuan bnm araç üstündekileri tercih ederm hatta benden görüp söktürüp böyle taktıranlar bile war :)jant olsa bu kadar sevinmezdim çok hoş duruyor :D

hayırlı olsun silivrinin nersinden berkay benimde akörende yazlığım var arada geliyorum silivriye en son ramazan başlamadan önceki hafta geldim bi kapanış yapalım dedik mangal falan yakıp takılmıştım..... bu arada araban hayırlı olsun keşke cdtı alsaydın ben 130tl ye 700 750 km yapıyorum hemde otomatık benim araç

Silivri merkezdeyim ben geldiğin zaman uğra 1 çayımızı iç :) walla zaten krediyle aldım bide sürekli araç lazım olduğundan sağlıklı düşünmeden aldım eski aracımı sattım baktım fiyatı uygun aldm hemen yakıtı hesap etmedim artık ya 1 katliam yapıp tüp takıcam serviste yada 2 yıl sonra garantisi bitince satıp 1.3 cdti alıcam

bide bşy sorayım size bnm avatar nie gözükmüo yükledm okadar yetersiz msj sayısındanmı acaba ?

Silivri merkezdeyim ben geldiğin zaman uğra 1 çayımızı iç :) walla zaten krediyle aldım bide sürekli araç lazım olduğundan sağlıklı düşünmeden aldım eski aracımı sattım baktım fiyatı uygun aldm hemen yakıtı hesap etmedim artık ya 1 katliam yapıp tüp takıcam serviste yada 2 yıl sonra garantisi bitince satıp 1.3 cdti alıcam

bide bşy sorayım size bnm avatar nie gözükmüo yükledm okadar yetersiz msj sayısındanmı acaba ?
geldiğimde kesin uğrarım kardeşim yerin neresii?

avatara gelince profilinde avatarın görünsün kutusunu işaretle olur

geldiğimde kesin uğrarım kardeşim yerin neresii?

avatara gelince profilinde avatarın görünsün kutusunu işaretle olur

yeri şöyle tarif edeyim Silivri merkezde Halk bankası var yada çardak köftecisi meşhur yerleri söyleym tel nomu vereyim orda ben araman yeterli dükkanıma çok yakın :)

yeri şöyle tarif edeyim Silivri merkezde Halk bankası var yada çardak köftecisi meşhur yerleri söyleym tel nomu vereyim orda ben araman yeterli dükkanıma çok yakın :)

tamam kardeşim özel yolla numaranı biliyorum o köftecileri köfteci osman var ordan yiyorum bende ii yapıyo valla dam offff canım çekti beeeeeh

benim astra da ilk aldığımda 10,5 lardaydı, şimdi 7,2 var mı daha az yakan? Bu arada ankara sivrihisar arası cruise ile 100 km sabit ayarlı iken 4,9 yaktırdım hem de klima sürekli açıkken ;)

Geri