2009 Astra H 1.6 16 V Benzin canavarı =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeRkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.6 motor yakıtı kasıp kavuruyor

gösterdim bi sorun yok normal dediler.Ama bazı kardeşlerimiz 8-9 lt /100km yakıttan rahatsız olunca şaşırdım bence gayet iyi oda 1.6 buda 1.6.. ha devirsiz sürmem bunuda belirteyim

yani bu arabaları ayarında kullandınmı yine fazla yakmıor ben hem şehir içi hemde 1.6 olduğu için ki hala rodaj süresindeyim 2500 km de daha ama rodajı kaldımı bilmiyorum :D bastım biraz kimisi bozuldu diyor :)

=sinarit;1081064]Fikir vermesi için ben de tüketim değerlerimi vereyim:
-Aracım sizinki ile aynı
-Şu an 9500 km'de ve bunun yaklaşık 6000 i şehir içinde yapıldı..
-Bu 9500 km için Board Computerin gösterdiği tüketim: 8.2 lt...

bnmkide o kadar düşsn yeter :D

aracınızı güle güle kullanın rengini çok beğendim, yakıt değerleri giderek düşer
ayrıca o dediklerinizi yaparsanız garanti bozulur aynı ben de sizin gibiyim xenonları da almıştım evde attım bi köşeye duruyor.

tşk ederim 3 renk wardı teknik gri siyah bide bu renk metro mavi eski aracımda maviydi baştan istemedim ama diğer renkler için beklemenz lazm dediler bnde bunu seçtm bende xenon takmak istiyorm ama 1 yandandan orj liği gitmemesi içinde takmıorm servisle 1 konuşcam ona göre belk itakarm belki takmam çünkü mekanik araçlar olduğu için şakaya gelmez arkadaşımn aracında xenondan silecek motoru bozuldu

Buda yeni fotomuz Özel App plaka ile =)

hey maşallah
aracıma çip yapıldı 1.3 cdti astra h
5.4 değerde iken 4.9 kadar indim
normal olarak 5.2 diyebiliriz
37 litre ile 710 km yol yapıyorum
1.6 astra h çok kullandım şirket aracı 8.2 -10 arası gidip geldim;allahtan dizel almışım diyorum

hey maşallah
aracıma çip yapıldı 1.3 cdti astra h
5.4 değerde iken 4.9 kadar indim
normal olarak 5.2 diyebiliriz
37 litre ile 710 km yol yapıyorum
1.6 astra h çok kullandım şirket aracı 8.2 -10 arası gidip geldim;allahtan dizel almışım diyorum

Doğru tercihe ne denir. Dizel her zaman :good:

uzun yolda devirli gidince azalıyor onun dışında ş.içinde özellikle makas atıcam oynıcam vs dedinmi içiyor benzini ya tüp taktır ya usul usul gez yada bütün harçlığını benzine yatır :)

masallah bu enjoy donanımmı acaba?

şimdi şöle bir olay var eğerki tasarruf yapıcam ve bazı şeylerden ödün verim dersen 1.3cdtı motor harıka bir secenek....

ama benzinli aracında keyfi bambaska bişi yaaaa daza dokun roketttt :D gel bizim dizellere bak yavaş kalıyo yaaa ben arabayı satmayı düşünüyorum alıcam arabada benzinli olacak vw scirocco 1.4 tsı 160hp test sürüsü yaptım böle bi gidiş yok yaaaa çok gusellll gaza dokunduğun anda araba uzuyo resmen...

bulent gel sanada alalım bi scirocco :D beraber şekil çizeriz bizim buralarda

scirocco var arakdaşımda 1.4 160hp likten benim 105 lik astrayla tamponunda gidiyorum ama uzun boş yolda uzuyor araç tabi güldür güldür benzin yakarak :) 1.4 sadece vergiden muaf onun dışında rahat 1.8 motorlarla aynı yakıyordur

Geri