şimdiden hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar arabamı çarşamba alacağım,öncelikle opel astra enjoyu elegance paketi ile satın almayı düşünüyordum,daha sonra opal adlı bayiye gittiğimde showroomdaki cosmoyu gördüm teknik gri renkli cosmoyu eşimde çok beğendi,ellerindeki araba için listeden ciddi bi indirim yaptılar,(elegance paketiyle 39 700 tl fiyat vermişlerdi) sizden öğrenmek istediğim şey enjoya göre ses sistemi vs donanım farkları + aracı 42 800 tl ye aldım metalik renkle ve +1300 tl cam filmi ve ses izolasyonu,kaput,tampon ve çamurluk film kaplaması ve full boya koruma artı koltuk koruma artı ön cam su tutmayan işlem vs artı motor ve arabanın altını kaplayacaklarmış ve çamurluk içlerini siyah olan ses izolasyonu için bi madde ile kaplayacaklarmış,çamurluklar dışardan bakınca iç tarafları siyah olacağından çok şık duracakmış,sizce verdiğim rakamlar nasıl,uygun mu pahalı mı,kasa değiştireceğini biliyorum ama sorun etmiyorum,bana kısaca yazarsanız sevinirim..teşekkürler...