2009 sıfır astra cosmo xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teknogri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar fiyattan bahsederken 1.3 cdti easytronic olduğunu söylememişim sanırım aracın liste fiyatından 3000 tl ye yakın bi indirim oldu,sizce bu iyi fiyat mı,ayrıca benzinli araç düşünmediğim için golf u tercih etmedim,dizellerindede otomatik şanzıman seçeneği yok,bu yüzden kararım astra oldu,ama 1.4 tdi motorunda dsg şanzıman olsaydı bide fiyat yaklaşık bu mertebede olsaydı o zaman golfu tercih ederdim sanırım.dsg de 7 ileri vites seçeneğide varmış üstelik..

bence bu parayı verene kadar ben olsam bekler golf tercih ederdim
hem 1.3 hemde easytronic = fazla yakacak normale göre

arkadaşlar hala fiyat hakkında içimi rahatlatacak bi yorum bulamadım,,astra hb 1.3 cdti cosmo xenon easytronic full paketi 42800 e aldım....teknik gri sadece sunroof yok...yorumlarınızı bekliyorum

dün bizde baktık opiste enjoy 1,3 cdti opiste 40 lira

bide asıl bomba opalda bi araba duruyo arabanın üstünde araca tarafımızdan body kit uygulanmıstır yazıyo baktım baktım bisey göremedim yanlısmı okudum acaba:d

almayı düşünüyorsan opale gelecek siyah bitane var,gemide şuan bana 39700 e bırakmışlardı enjoy elegance 100 tl yede krom cam çitası artı 500 e xenon far takıyorlardı

liste fiyatı 45500 civarı gözüküyor. çok iyi fiyata almışşsın bende 1.3 teknik gri enjoy elegance paket aldım 38000 e bende hiç indirim yapmadılar. direk liste fiyatı verdiler.

38 bin üf bee fiyata bak
aynı aracı 18,03,2009 tarihinde 32700 almıştım

42800 bence iyi fiyat ; ama sunrooflu alsaydın daha iyi olurdu.
ancak almışsın zaten hayırlı olsun
için rahat olsun fiyat çok iyi
bütün bayileri araştırsan sırf lafolsun dşye fark olarak 500 tl daha ucuza alırdın başka fiyat farkı bekleme xaten

bu arada teknogri senin arabayı gördüm galiba geçen hafta araba renklerini hanıma göstermek için opale gittiğimde depoda easytronic teknik gri vardı onu göstermişlerdi. güle güle kullan Allah kazasız belasız kullanma nasip etsin....

Çok iyi bir fiyata donanım seviyesi en üst düzey en iyi aracı almışsınız. İçiniz kesinlikle rahat olsun. Bende olsan aynısını yapardım. 40.000tl civarı biraz korkutucu geliyor fakat aldığınız donanım seviyesinde ayrıca bayinin size verdiği bonuslarla aracınız çok daha iyi hale gelecektir. Ses yalıtımı süper olacak. Kısacası süper süper süper. Elektrikli katlanır aynanında Sefasını çekersiniz. Hayırlısı olsun. Sunroof'da hiç öenmli değil benim aracımda var o kadar çok kullanmıyorum. Gündüz vakti açılmıyor insanın başına güneş geçecek gibi oluyor. Uzun yolda açarsınız ses yapar. Anlayacağınız sahil turu yaparken akşam üstü açılması vede nazikçe kullanılması en uygunu ama eksikliğini hissetmezsiniz. :)

Hayırlı olsun. İçinizde hiç tereddüt kalmasın uzun süre kullanabileceğiniz sağlam bir araç tercih etmişsiniz.

Geri