2011 corsa dizel ilk deposu kaç km yaptı

9,3 bence yüksek aarkadaşlar bilgiler için teşekkürler benimde bildiğim aracın ilk km lerde krum bağlaması ve bu krumlar kullandıkça atılacak bunlar atılınca yakıt fabrika verilerini yakalayacak gib

Parçaların birbirine alışması tamamen en kaba söylenecek cümledir. Teknik bilgi isteyenlerin google'da arama yapması ve yukarıda verilen bilgiye ulaşması oldukça kolaydır..

Rodaj için 10bin km gibi bir sınırlama yoktur. Bir kullanıcı 10bin km 1ayda yaparken diğer kullanıcı 3-4sene içinde yapıyordur. Bu durumda 10bin km gelmemiş bir araç için daha rodaj devam diyor gibi bir cümle kullanılmaz.

recep aslında haklısın fakat genel kullanımda heleki dizel araba alan kişi 3- 4 senede 10000i yapmaz ben şimdiye kadar 4 yaşında 10000kmde araç görmedim

ha birde depoyu doldurdum 43 litre aldı 680 km ilk depoda arkadaşlar şimdi depo 45 litre ise içinde 2 litremi mazot vardı _? yoksa daha mı geniş depoya sahip
2. depodayım 90 km yaptım ibre yerinden kıpırdamadı daha keşke hiç kıpırdamasa :)

45litre deponuz var. Her araçca yılan hikayesi gibi yedek deposu ne ekadar bilmiyorum. Ama bence 3-4litreyi geçmez.

tsk recep

arkadaşlar ben birsey soracam simdi ecotec ecoflex arasında ne fark var benim arabam 1.3 cdti essentia c'mon paketli arabanın arkasında ecofleks yazmıyor motordada ecottek yazıyor fakat aynı arabası olup ecofleks yazanda var arkasında nedir aradaki fark anlamadım ben _?

birde radyo ile ilgili sorum var radyo kanallarını sırası ile otomatık olarak nasıl çalıyor rds devre dışı kalmıyor _?

tşk recep bey

aramiza hos geldiniz... araciniz hada cok yeni burdaki abilerin arkadaslarin da dedikleri gibi rodaj zamaninda araclar fazla yakit sarfediyolar... fazla sikmayin caninizi duzelicektir

Geri