2012 Model Corsanın neden dizel otomatiği yok?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Katılım
17 Eyl 2009
Mesajlar
2,509
Tepkime puanı
27
Puanları
48
Yaş
42
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar dikkatimi çekti, neden 2012 veya 2011 de hem dizel hem easytronic yok?

Önceki modellerinde vardı sanırım.

Ayrıca durum nedir araba fiyatlarında? Yeni corsa alanlar varmı? Kaça aldılar? Fiyatlar inermi derken daha da hararetlendi ortalık...
 
Aynı soruyu bende Opeldeki satış müdürüne sormuştum bana küçük sınıf arabada dizel otomatik seçeneği zarar ettiriyor. orta sınıf araçların otomatikleri daha çok satılıyor corsa fiyatlarını duyunca herkes orta sınıf alıyor demişti.Bu nedenle fabrika Türkiyede durdurmuş durumda dizel otomatiği dedi.Bende biraz düşündüm gerçekten haklı adamlar ( bizde Tabi )

Jantsız düz renk bom boş bir Corsa 38000 ( dizel )
Otomatik Hız sabitleyici Jant komfor Paketli Astra 41000

Corsada otomatik olsa en az 2000 tl isteyecek Konfor paket olarakta 2000 istese Olacak 44000 ...
 
Kimde B segment bir arabaya niye 38 bin istiyosunuz diye sormuyor ama :D
33 bin TL ye dizel otomatik satsınlar bakalım zarar ediyolarmıymış.
 
fiyatlar uçuk olunca bu iş otomatiğe, dizele bakmıyor... bir çok kişi eli boş dönüyor.

kimse kusura bakmasın ama yıllarca kandırıldık... kuş serisi, toros falan derken bütün emeklerimizi iç ettiler ve hala ediyorlar.

anlamıyorum arabalar altın kaplamamı, pırlanta döşememi ki ÖTV yada bence LTV (lüks tüketim vergisi) adı altında sömürülüyoruz. ama bu sadece bu hükümetin işi değil kimse siyasi konu olarak algılamasın lütfen. bu milletimizin acizliği malesef.

PORŞA bineceğine git tofaş'a bin toros'a bin. hemde aynı fiyatlarara... (92 yılında sıfır şahin'i 56 milyon lira'ya almışız zamanında biz)

yazık...

işin ilginci tamam avro bölgesinde kriz var diyoruz. ama neden avro bölgesinde olmayan Türkiye araba fiyatları zammı için en çok etkilenen ülke oluyor.

size mercedes kamyon fabrikasından örnek vereyim mesela bildiğim kadarıyla. atıyorum 100bin avro bir çekici. avro yükseldi hala 100bin avro. diyeceksiniz ki adamların maliyetine göre fiyatlama yapılıyor. o zaman neden mercedes harici üreticiler fiyatlarını TL'ye göre düzenleme yapıyor.

çomağı kırılan avrupalı, kırık parçanın vucudun bazı kısımlarında kaybolan TÜRK...

NE MUTLU Kİ TÜRKÜM DİYENE!
 
Son düzenleme:
Benim anlamadığım şu,astra H'de otomatik dizel var Astra J'de yok.Türkiye'de dizel otomatik ve vergi avantajlı bir seçeneği neden sunmuyorlar.Kia yapıyor Opel neden yapmıyor veya yapamıyor?İstemediğin kadar satacaksın,satmak mı istemiyorsun yani?
 
Ben bir alıcı olarak erteliyorum devamlı. Hakikaten araba falan alınacak durum yok şuan. Fiyatlar hiç cazip gelmiyor. Bu şekilde giderse daha çok bekleriz. Aracın ham bedeli nerdeyse vergisi kadar. İlginç... İnşallah satışlar düşerde ne oluyor yaa derler bir sirkelerler kendilerini....
 
İşin garibi satışlarda düşmüyor.Ama bir araştırma yapılsa ülkenin çalışan kesiminin %80 i kredi borcu ödüyordur eminim..Yemeyip içmeyip kredi ödüyoruz:)
 
İşin garibi satışlarda düşmüyor.Ama bir araştırma yapılsa ülkenin çalışan kesiminin %80 i kredi borcu ödüyordur eminim..Yemeyip içmeyip kredi ödüyoruz:)

çekmesinler krediyi kardeşim parasını biriktirip öyle araba alsın yada gitsin sıfır alacağına parasının yettiği 2.eli alsın biz türküz rahata konfora düşkünüz lale devrinden bu yana bu huyumuzdan bir türlü vazgeçemedik yaa sinir oluyorum şu lafa millet batakta herkes kredi ödüyor falan filan ben neden kredi ödemiyorum gittim ikinci el araba aldım gittim belediyenin resmi kooperatifine yazıldım aylık taksit ödüyorum 100.000 tl ye kredi çek ev al 10 yıl sonra 150.000 olarak öde faizin girdiği para para olmaktan çıkar :) bereketide kalmaz :)
 
Geri
Üst