Ynt: 2013 Astra J Değişiklikleri
Bu kadar mı kötü bir araba bu Astra ya kullanıyorum söylendiği gibi kusur bulamıyorum sorun bende mi
Bu kadar mı kötü bir araba bu Astra ya kullanıyorum söylendiği gibi kusur bulamıyorum sorun bende mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wasiyet link' Alıntı:Bu kadar mı kötü bir araba bu Astra ya kullanıyorum söylendiği gibi kusur bulamıyorum sorun bende mi
Emre'cim teşekkür ediyorum. İnanır mısın her gün astrayı kullanmak istiyorum. Bir bahane ile diğer arabayı hanıma bırakıyorum...eketen link' Alıntı:Abi yeni dizeliniz hayırlı olsun, kazasız belasız...
Passat konusunda zamanında otomobil dergilerinden birinde vatandaşın biri önceki kasa için dergiye döşenmişti "sizin sözlerinize kanarak 80 milyar seviyesindeki en kötü arabayı aldım, yazıklar olsun" diyerek.
sinez link' Alıntı:Bende 1.4 2012 j var arakadşta 2012 golf var 2 mizde aynı zamanda aldık dikkat ettiğim şuydu
astra iç ve dış olaraj golf ten daha hoş görüntüsü var ve yok yok donanım bolluğu ne ararsan var
ama sürüşe gelince inanın golfte daha zevk aldım (araçlar manuel) vites geçişi olsun direksiyon olsun gaz debriyaj olsun haketten daha başka bi zevk( yol tutuşundan behsetmiyorum astra daha iyi)
golfün evet iç donanımı biraz değil baya basit ama kaliteli malzemedenmidir bilmiyorum benim 10 larca yerden sesler cızırtılar sorunlar çıktı arkadaş daha 1 kez servise gitti oda bakım için (araba şanstır benim astrada ses olur başkasında olmaz arkadaşın golfu sorunsuzdur başkasınki servisten çıkmaz anlatmaya çalıştığım benim gördüklerim)
ve bana göre golfun 2 elde getirisi daha fazla, hem alıcısı daha fazla hemde değer kaybı çok olmuyor
kararı sen vericeksin bana sorarsan test sürüşü yap orasını burasını elle kararını ver %60 golf daha mantıklı ama bidaha araba alıcak olsam astra j alırım