2013 Astra J Değişiklikleri

Ynt: 2013 Astra J Değişiklikleri

Golf comfortlıne modelını ozellıkle 2 -3 kez ınceledım motor konusuna dıyecek bır sey yok ama bu araç gerçekten cok sıradan hıghlıne donanımı bıraz birşeylere benzıyor kı o bıle astra sport ıle kıyaslandıgında hem tasarım hem de iç malzeme kalıte ve gorunumu olarak oldukça gerıde bence;sanırım  comfort model'e 53000 cıvarı para ıstenıyor, arkadaslar bu araca bu parayı vermek akıl karı değil ,bunu da donanım eksıklıgınden dolayı soylemıyorum varsın arka suspansıyonlar bagımsız olmasın park sensoru olmasın...vs ama arac gercekten kalıtesız ve basıt duruyor, az çok estetık anlayısı gelısmıs ve  klasık kosullanmayla hareket etmeyen bırı bu aracı tercıh etmez bence.
  Dikkatımı ceken bır şey var; bır arkadas habıre tum baslıklarda astrayı yerıp vw'i övuyor bu kadar astra karsıtı biri neden bu forumda takılıyor anlamıs degılım burası opel forumu ve astra alan ya da  astra seven ınsanların bulusma sohbet yerı, eger vw hayranı bırıysenız ulu golfe tapılan bır cok sıte var zaten!

dreamofice link' Alıntı:
Golf comfortlıne modelını ozellıkle 2 -3 kez ınceledım motor konusuna dıyecek bır sey yok ama bu araç gerçekten cok sıradan hıghlıne donanımı bıraz birşeylere benzıyor kı o bıle astra sport ıle kıyaslandıgında hem tasarım hem de iç malzeme kalıte ve gorunumu olarak oldukça gerıde bence;sanırım  comfort model'e 53000 cıvarı para ıstenıyor, arkadaslar bu araca bu parayı vermek akıl karı değil ,bunu da donanım eksıklıgınden dolayı soylemıyorum varsın arka suspansıyonlar bagımsız olmasın park sensoru olmasın...vs ama arac gercekten kalıtesız ve basıt duruyor, az çok estetık anlayısı gelısmıs ve  klasık kosullanmayla hareket etmeyen bırı bu aracı tercıh etmez bence.
  Dikkatımı ceken bır şey var; bır arkadas habıre tum baslıklarda astrayı yerıp vw'i övuyor bu kadar astra karsıtı biri neden bu forumda takılıyor anlamıs degılım burası opel forumu ve astra alan ya da  astra seven ınsanların bulusma sohbet yerı, eger vw hayranı bırıysenız ulu golfe tapılan bır cok sıte var zaten!
İkinci paragrafta bahsettiğiniz arkadaş uzun zamandır benim de dikkatimi çekiyor. Nerede bir Golf ya da Vw başlığı bulsa Opel'i ve Astra'yı özellikle Golf'ün karşısında yerden yere vuruyor. Bence bu arkadaş'ın Vw bayisi filan var, müşteri çalmaya çalışıyor ya da vakt-i zamanında Golf'üne Astra filan çarpmış. Hakikaten Vw hatta Golf siteleri tam bu arkadaşa göre, boşuna vakit kaybediyor buralarda. Zaten yazdıkları bilgi paylaşımından çok, sinir bozucu aşağılama cümleleri olduğundan kimseye bir faydası da yok!

aliceinchains link' Alıntı:
İkinci paragrafta bahsettiğiniz arkadaş uzun zamandır benim de dikkatimi çekiyor. Nerede bir Golf ya da Vw başlığı bulsa Opel'i ve Astra'yı özellikle Golf'ün karşısında yerden yere vuruyor. Bence bu arkadaş'ın Vw bayisi filan var, müşteri çalmaya çalışıyor ya da vakt-i zamanında Golf'üne Astra filan çarpmış. Hakikaten Vw hatta Golf siteleri tam bu arkadaşa göre, boşuna vakit kaybediyor buralarda. Zaten yazdıkları bilgi paylaşımından çok, sinir bozucu aşağılama cümleleri olduğundan kimseye bir faydası da yok!

Ek olarak da Astra'yı  yada Opel'i kötüleme dışında dişe dokunur bir paylaşımını hatırlamıyorum. Dikkat çekici gerçekten. Ben şahsen rahatsız olmuyorum, pek kale almıyorum ama gerçekten manidar.

Burada bir çok Astra / Opel sahibi olan ve olmayan objektif arkadaş var bilgileri yettiğince bilgi ve görüş paylaşıyorlar. Hatta Golf mü Astra mı sorusuna motor önemliyse Golf diyecek kadar objektifler. Ama sonuçta bu forumu takip eden kişiler artı ve eksileri ile Astra J'ye sempati duyan insanlar. Fanatikçe değil ama bu marka ve modeli seviyoruz hoşlanıyoruz ama yeri gelince bir çok konuda eleştiriyoruz. Astra J yi olmadığı kadar da iyi bir model olarak düşünmüyoruz. Ama sonuçta bu marka ve modele sempatimiz var. Sadece kötülemeye yönelik paylaşımlar dikkat çekiyor ve forumu amacından saptırdığını düşünüyorum.

Belki bu arkadaş zamanında bu araca sahipti ve çok kötü deneyimleri oldu bu araçla biraz şans ve beklenti işi sonuçta. Ama bu meraklılarının ve sevenlerinin olduğu bir forumda sürekli kötüleme amacıyla proveke edici paylaşımları mazur göstermez...

Burock3427 link' Alıntı:
Ek olarak da Astra'yı kötüleme dışında dişe dokunur bir paylaşımını hatırlamıyorum. Dikkat çekici gerçekten. Ben şahsen rahatsız olmuyorum, pek kale almıyorum ama gerçekten manidar.
Rahatsız olmaya gerek yok; sadece sinir bozucu. Sürekli aynı söylem, söyleyecek söz bulamıyorum!!

Burock3427 link' Alıntı:
Manuele nazaran yakıt nasıl derken start-stop lu araç da manuel vitestir. Start-Stop dur kalk trafikte beklemede motoru durduran ve harekete geçiren sistemin adı. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama manuele nazaran demenizden aracı otomatik vites gibi anladığınızı sanıyorum. Astra J kasa dizelde manuelden başka vites seçeneği yoktur.

Ben start-stop için 1000 tl vermezdim. Onun yerine araca başka bir opsiyon ekletebilirsiniz mesela. Sunroof gibi yada deri döşeme gibi. Daha keyfe yönelik ve dolu bir araç olur. Start-stop bence çok eksiği hisedilecek bir özellik değil.

+1000  Kesinlikle katılıyorum.

Arkadaşlat zaten c sınıfında satış rakamları ortada, şöyle yollara da bir göz atarsanız astranın ne kadar çok tutulduğunu ve sınıfında lider konumunda olduğunu rahatça görebilirsiniz
O yüzden araçlarımızı kötüleyip farklı marka fanatizmi yapan sn. batu bu konuda
astrayı kötülemeye yönelik tavırlarınızı son vermeye davet ediyorum
Objektif yorum yapmak farklı fanatizm yapmak farklı.
Konuyu fazla dağıtmadan 2013 değişiklikleri ile konuya devam edebilirsiniz.

HaKaN link' Alıntı:
Arkadaşlat zaten c sınıfında satış rakamları ortada, şöyle yollara da bir göz atarsanız astranın ne kadar çok tutulduğunu ve sınıfında lider konumunda olduğunu rahatça görebilirsiniz

+1

HaKaN link' Alıntı:

eksiklikleri dile getirmek ,aşağılamakmı oluyor? lütfen bana bir tane örnek gösterirmisiniz aşağılamayla ilgilii.. işte bu araba rezil ,beş para etmez ,alınmaz ,kullanılmaz v.b gibi yazılar..ben astra j kullanıyorum diye opel firması bana ait değil...tabiki eksik yönlerini yazacam,buna sizlermi karar vereceksiniz !  mesajı şimdi gördüm ve hemen cevab verme gereği duydum.. ne demek davet ediyorumm ? açarmısınız lütfen !! mesajı yazan zat ,size ve yönetime yazmadığı şeyler bırakmadı ,hatta hakaretlere varan yazılar yazdı( şimdi tekrar yazmaya gerek yok)  hiçbirşey olmamış gibi devam ettiniz ,şimdi beni neye davet ediyorsunuz ? üyeliğimi mi iptal edersiniz ? bunu demek  istediyseniz ,lütfen hiç durmadan derhal edin !! böyle yaparsanız bu kişiyide mutlu edersiniz belki , bir daha kötü yazılar yazmaz ,site için .. saygılar.

batu link' Alıntı:
eksiklikleri dile getirmek ,aşağılamakmı oluyor? lütfen bana bir tane örnek gösterirmisiniz aşağılamayla ilgilii.. işte bu araba rezil ,beş para etmez ,alınmaz ,kullanılmaz v.b gibi yazılar..ben astra j kullanıyorum diye opel firması bana ait değil...tabiki eksik yönlerini yazacam,buna sizlermi karar vereceksiniz !  mesajı şimdi gördüm ve hemen cevab verme gereği duydum.. ne demek davet ediyorumm ? açarmısınız lütfen !! mesajı yazan zat ,size ve yönetime yazmadığı şeyler bırakmadı ,hatta hakaretlere varan yazılar yazdı( şimdi tekrar yazmaya gerek yok)  hiçbirşey olmamış gibi devam ettiniz ,şimdi beni neye davet ediyorsunuz ? üyeliğimi mi iptal edersiniz ? bunu demek  istediyseniz ,lütfen hiç durmadan derhal edin !! böyle yaparsanız bu kişiyide mutlu edersiniz belki , bir daha kötü yazılar yazmaz ,site için .. saygılar.

Abi kim hakaret etti de hiçbirşey olmamış gibi devam ettik tam anlayamadım??

canım yaa mesajı gördüm canım sıkıldı .. yaa sen söyle bari emre kardeşim, seninle birçok konuda yazıştık benim ne kadar opelin benzinli motorlarını eski modellerini övdüğümü yada tersten bakarsak astrayı aşağılayıp şöyle rezil iböyle binilmez gibi şeyler yazdığımı,hatırlıyormusun ?.. ben eksikliklerini yazıyorum ,ama bunlar aşağılamak mıdır ? neyse yaa çokta önemli değil aslında.. ayrıca o mesaj olayınıda hakan bey biliyor belki kendisi yazar.. çünkü beni ilgilendirmiyor aslında.. ben sadece örnek olsun diye verdim ..çünkü beni kötüleyen şahış aynı olduğu için.. yoksa benimle alakası olmadığı için yazmak istemiyorum..

Geri