Ynt: 2013 Astra J Değişiklikleri
Bu iş böyle bir passat a bak bir insignia ya bak. Bana göre passat tasarım faciası, önü kaba, arkasını gerçekten iğrenç buluyorum, içi ise 50 yıldır aynı ve artık çook sıkıcı. Insignia hem çok seksi hemde tank gibi güvenli duruyor. Ancak teknik verilerde passat 1,4tsi 122ps ile insignia 1,4t 140ps nin ensesinde. Hemen her modeli insignia nın muadil modelinden az yakıyor. Hangini alırım sualsiz Insignia.
Golf, Astra, Focus aynı fener, galatasaray, beşiktaş gibidir. Ezeli, ebedi rakiptirler. Bu arabalardan hiç birisi kötü değil. Bunlardan birine binip, ötekini aşağılamak, yok saymak malesef trajikomik oluyor, acizlik oluyor. Golf sahiplerinin bir tasarım kuyruk acısı var. Anlıyorum onlarıda kimse onlara zorla bişi aldırmadı.onurs link' Alıntı:Böyle forum işlerine pek aşina değilim, geçenlerde bir vw forum sitesine göz attım adamlar sitelerinde Astra'ya yer vermemişler bırak bizim gibi tartışmayı. Bir konu gördüm Astra ile alakalı orda da yerden yere vurmuşlar, kendileri bugatti ye biniyor sanırsın okuduktan sonra , tamam biz burda belki almak isteyene yardımcı oluyor bilgi veriyor olabiliriz, e o zaman da o markayı öğrenmek isteyen insan gitsin orda okusun sorsun. Neden biz burda bu kadar fazla dillendiriyoruz golf'u anlamış değilim. Benim gözümde golf 5 para etmez Babalar gibi Astra sahibiyim gerisini bilmem.
Bu iş böyle bir passat a bak bir insignia ya bak. Bana göre passat tasarım faciası, önü kaba, arkasını gerçekten iğrenç buluyorum, içi ise 50 yıldır aynı ve artık çook sıkıcı. Insignia hem çok seksi hemde tank gibi güvenli duruyor. Ancak teknik verilerde passat 1,4tsi 122ps ile insignia 1,4t 140ps nin ensesinde. Hemen her modeli insignia nın muadil modelinden az yakıyor. Hangini alırım sualsiz Insignia.