- Konuyu Başlatan
Ynt: 2013 Astra J Değişiklikleri
Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Asıl söylemek istediğim start stoplunun bu sistemi kullanmayan standart dizel motorundan farkı. Yakışı nasıl , bakımları nasıl ? kıyaslama yapılan start stopsuz dizel . Start stoplu araç deneyimlerini merak ediyorum kullananların.
Ayrıca sanırım 2013 astra J için pek bir malumat yok. Bende çok yere baktım ancak net bir bilgi göremedim. Bekleyeceğiz artık ne yapalım.
Son olarak 1.3 motor için ne kadar vergi ödeniyor ? Yani 0-1300 skalasına mı giriyor astra 1.3 yoksa 1300-1600 mü ?
Saygılarımla.
Burock3427 link' Alıntı:Manuele nazaran yakıt nasıl derken start-stop lu araç da manuel vitestir. Start-Stop dur kalk trafikte beklemede motoru durduran ve harekete geçiren sistemin adı. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama manuele nazaran demenizden aracı otomatik vites gibi anladığınızı sanıyorum. Astra J kasa dizelde manuelden başka vites seçeneği yoktur.
Ben start-stop için 1000 tl vermezdim. Onun yerine araca başka bir opsiyon ekletebilirsiniz mesela. Sunroof gibi yada deri döşeme gibi. Daha keyfe yönelik ve dolu bir araç olur. Start-stop bence çok eksiği hisedilecek bir özellik değil.
Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Asıl söylemek istediğim start stoplunun bu sistemi kullanmayan standart dizel motorundan farkı. Yakışı nasıl , bakımları nasıl ? kıyaslama yapılan start stopsuz dizel . Start stoplu araç deneyimlerini merak ediyorum kullananların.
Ayrıca sanırım 2013 astra J için pek bir malumat yok. Bende çok yere baktım ancak net bir bilgi göremedim. Bekleyeceğiz artık ne yapalım.
Son olarak 1.3 motor için ne kadar vergi ödeniyor ? Yani 0-1300 skalasına mı giriyor astra 1.3 yoksa 1300-1600 mü ?
Saygılarımla.