2013 Corsa 1.2i Twinport Easytronic modeli satın alan var mı? Nereden aldınuz,

halilozers

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Satın almayı düşünüyorum satın alan var mı? Yorumlarınız neler arkadaşlar teşekkür ederim

Aslında başlıkta fiyat, yakıt tüketimi, performansıyla vs. ile ilgili yorumlarınızı da sordum ama sanırım başlığa sığmadı:)

Kullanan yok sanırım:/

ben 2 ay önce Antalya Günlas'tan aldım.
1.2 aesytronic essientia jant kapaklı 31.500 tl.
bana sorsan her şeyi yeterli ama arabayı oğlum kullanıyor, BMW 3.20 den sonra bu araba gitmiyor diyor.
bu araba ekonomi amaçlı yapılmış, sakin kullanımda performansı ve yakıtı makul. ama performans beklentin varsa 1.4 den aşağısını alma derim.

1.2 Kullanıyorum... Defalarca forumda yazmışımdır. Tamamen beklentiler ile ilgili. Ekonomik olsun geniş olsun dersen bence biçilmiş kaftan.
Uzun yolda bir bayılma yaşamadım sollamalarda... Şehiriçinde bir kere ağır yükle rampada zorlandım o kadar. arabanın sınırlarını bildiğin sürece memnuniyetsizlik yaşamazsınız. Benim aracımda 16 inc jant artı body kıt olmasına rağmen çekişle ilgili sıkıntı yaşamadım. Şehir içindeki yakıt tüketimi şuan 6,2 - 7 arası.. Aralığı bu kadar uzun tutmamın nedeni sakin kullanımda şehir içinde 6,2 - 6,4 arasında yakıyor. Ama yüklenip devirli kullanırsam 7 litre civarında yakıyor. LŞehirlerarasında herhangi bir ölçün yapmadım şuan... bir kere çıktım onda da sürekli olarak bastım 120 altına indirmedim. 7 litre yaktı yine.. şehir içinde atıyorum 100 liralık yakıt 300 - 340 arası km yapıyorum.

Ben aslında dizel bakıyodum ama bana en uygun bu çünkü dizelinin otomatiği yok sitede. Neden yapılmamış aslında süper olmaz mıydı:)

Valla süper olurdu belki ama bence fiyat - güç - performans açısından bakıldığında bana yeterli geliyor araba.. Dizel almayı hiç düşünmedim düşünmüyorumda ....

Aracınızı nerden kaça aldınız? Ne zamandır kullanıyorsunuz? Zamanla yakıt tüketimi daha iyi rakamlara geliyor diye okumuştum.. Ben Easytronic almayı düşünüyorum. Bildiğiniz herhangi bir olumsuzluğu var mı şu an onu araştırıyorum

Halil Bey merhaba;
Daha önce forumda belirttiğim gibi benim aracım aslında 2012 model ancak 2013 mart ayında ERDEMİR Opelden aldım aracımı... 2012 yılına ait elde kalan araçtı. Park Sensörü ve Karter Koruyucu ile bana 29.150 TL ye gelmişti. Üzerinde çelik jant ve body kıt bayi çıkışında vardı...15 gün önce easytronic için bir arkadaşa fiyat aldığımızda 33800 TL gibi fiyat vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam... Erdemir Satış Müdürü bir tanıdığım.
Şuan aracımda herhangi bir olumsuz yaşamadım. Donanımı bana yeterli gelmektedir. Yakıt tüketiminden şuan memnunum 10000 km sonra daha da düşeceği söyleniyor. O zaman daha ne olsun modunda geziyorum şuan :)

Geri