2013 Corsa 1.2i Twinport Easytronic modeli satın alan var mı? Nereden aldınuz,

Geçen perşembe opel odak c.bağ dan teslim aldım aracımı. 1.2 essantia easytronik 16 jantlı , 33800 e geldi. ben aracı 20 gun oncesinden almıştım aldıkdan 1 gun sonra 800 kusur zam geldiği söylendi.
Şehir içinde 3 4 gun kullandım pazar sabahtan bolu abant yaptım geldim.
1000 km oldu 320 tl benzin yedi yani km de 32 kuruş a geliyor gayet makul yeni araç olduğu için.
Uzun yolda kim tıkanmıyor bogulmuyor desenede inanmam.
Bariz belli ediyor yani ama 1.2 olduğu için normal..
140 150 ile giderken 110 a kadar dusuyor araç , ve viteste kucultmuyor, elle yapıldığı zaman çok belli etmiyor.
Rampalarda ise , rampa başından süratli bi şekilde cıkarsanız bayılmıyor misa b.çekmece yokuşu , sağlam yokuştur , eskiler eşşek anırtan yokuşu derler.
Güvenliğe gelince beni pek tatmin etmedi , deneme amaçlı gecen akşam yağmur yağdı boş yerde asıldım frene , ufak kızakladı ve yalpalı , el freni çektiğimde kıçını baya bi attı ve gaz ı kayma anında gazı kestiği için toparlama şansı vermedi. 2. ye tekrar denedim sonuç aynı..
Bana göre 3 eksi yanı , bilgi ekranı olmaması , araç içindeyken 20 km i geçince kapılaların oto. kitlenmemesi ve viteste 1 ile 2 inin arasını bulduramaması.
Onun dışında gayet şık , hiçte uzaktan duruduğu kadar ufak bi araç değil..
1.2 ye göre motoruda gayet muhazzam.
Çok zorlamadan sport modda topspeed denedim boluya giderken 160 ı çok az geçti daha gitmedi :)
Ve bu 1000 km de klima hep açıktı..

20 yi geçince kapılar otomatik kilitleniyor. araç kişiselleştirme ekranlarından onu ayarlayabilirsiniz..

Frenleriniz belirli bir km den sonra daha rahat olacak buna emin olabilirsiniz.
Bence en büyük handikap vites düşürmede aynı motor ve manuel olan araç bende var ... bugüne kadar bir kere yokuşta tıkandım oda farklı bir araç nedeniyle tabiki 1.6 yada benzer motorların performansı beklenmemeli sonuçta küçük motor ekonomi aracı. yakıt tüketiminizin dahada düşeceğini direk söyleyebilirim.

20 yi geçince kapılar otomatik kilitleniyor. araç kişiselleştirme ekranlarından onu ayarlayabilirsiniz..

Frenleriniz belirli bir km den sonra daha rahat olacak buna emin olabilirsiniz.
Bence en büyük handikap vites düşürmede aynı motor ve manuel olan araç bende var ... bugüne kadar bir kere yokuşta tıkandım oda farklı bir araç nedeniyle tabiki 1.6 yada benzer motorların performansı beklenmemeli sonuçta küçük motor ekonomi aracı. yakıt tüketiminizin dahada düşeceğini direk söyleyebilirim.

Kişiselleştirme ekranı derken tarih saat radyonun gozuktuğu ekran danmı bahsediyorsun abi. Ordan baktımda bulduramadım saati tarihi ayarlıyabildim sadece.
Km n olduğu yerdede hiç bişey yok sadece sıfırlanabiliyor.
Tabikide 1.2 motor olduğu için yokuşta vs 1.6 performansı beklemiyorum , ve gayette normal , sadece yokuşta hiç bişi olmuo vs laflarını kabul etmiyorum okadar. uzun yoldada gayet belli şehir içindede :)
Aynen yakıtın duseceginden bende eminim..

Kişiselleştirme ekranı derken tarih saat radyonun gozuktuğu ekran danmı bahsediyorsun abi. Ordan baktımda bulduramadım saati tarihi ayarlıyabildim sadece.
Km n olduğu yerdede hiç bişey yok sadece sıfırlanabiliyor.
Tabikide 1.2 motor olduğu için yokuşta vs 1.6 performansı beklemiyorum , ve gayette normal , sadece yokuşta hiç bişi olmuo vs laflarını kabul etmiyorum okadar. uzun yoldada gayet belli şehir içindede :)
Aynen yakıtın duseceginden bende eminim..

Sinyal ve silecek kollarını aynı anda kendine doğru çektiğinde km sayacının olduğu yerde programlama kısmı çıkacak tam komutları şimdi hatırlamıyorum p1- p7 ye kadar kişiselleştirme var orada kitapçıkta hepsi yazıyor...
işte ne bilim hoşgeldin far sensörü anahtara 2 kere açma tuşuna bastığında parkların yanması.... uzaktan kumanda camlar aç kapa olayı - 20 km yi geçince kapıların kilitlenmesi gibi... işte hız sınırı koyma o hızı geçince ötmeler falan filan bunları ypaabilirsin... ama insanların direk olarak çekmiyor lafına katılmıyorum araçta bence 1.2 motorlarda en iyisi.

Sinyal ve silecek kollarını aynı anda kendine doğru çektiğinde km sayacının olduğu yerde programlama kısmı çıkacak tam komutları şimdi hatırlamıyorum p1- p7 ye kadar kişiselleştirme var orada kitapçıkta hepsi yazıyor...
işte ne bilim hoşgeldin far sensörü anahtara 2 kere açma tuşuna bastığında parkların yanması.... uzaktan kumanda camlar aç kapa olayı - 20 km yi geçince kapıların kilitlenmesi gibi... işte hız sınırı koyma o hızı geçince ötmeler falan filan bunları ypaabilirsin... ama insanların direk olarak çekmiyor lafına katılmıyorum araçta bence 1.2 motorlarda en iyisi.

1.2 lerde en iyisi deme :) tfsi 1.2 derim o zaman :D

Bilgi ekranı olmadığını ögrendiğimde böyle bişey olmucağını düşünmüştüm , böle bi menu varsa helal olsun :)
Akşama kurcalıyım bi , kitapcığı pek kurcalamayadım bazı temel şeyleri okudum..
Yo direk çekmiyo demiyorum , 1.2 motora göre bu tepkiler gayet normal.
Ama yok yokuşlarda hıc sıkıntı olmuo vs vs demek yanlış olur , dedigim gibi motoruna göre gayet güzel..
Bilgi için teşşekür ederim..

Görüşürüz seneye 1.4 turbo 120 beygir gelecek :) ondan sonra motor gamını gör sen :) alıcam ondan vurucam kırbaçı :)

Zevkle bekliyorum :)

Geri