2013 Corsa 1.2i Twinport Easytronic modeli satın alan var mı? Nereden aldınuz,

Arkadaşlar Jazz dediğiniz araç koli kartonu gibi, hiç sağlamlık, güven, tokluk hissi vermiyor, bana göre Corsa onun yanında tank kalır tank.

İç hacim olarak corsa seni şaşırtabiir :) yani bence 40.000 lira jazz iyi bir tercih ama sadece arka camlar otomatik olmadan yine benzer donanımlarda iyi bir corsa yada sahip olabilirsin...
ben o kadar çıkabilecek olsam... 42000 liraya manuel astra alırım.. ama otomatik olarak alıcaksam
sarı renk body kıtlı cam tavanlı bir corsa tercihim olur...

ENJOY ACTİVE + SUNROOF+ AFL ALIRIM ODA 41.327,62 TL GELİR YAPACAĞINIZ PAZARLIK HARİÇ :)

Şu uzun yoldan dönen arkadaşın yorumlarını bekliyorum.. Ne zaman döner?:)

Tamamdır.. Forumda kimsenin bu araçtan almamış olduğuna inanmak istemiyorum...

Abi sealam;

arkadaş geldi... İstanbul - Şarköy - Erikli - İstanbul güzergahında aracını kullanmış... Bayan olmasına rağmen aracı 100 - 120 ortalamasında kullanmış... herhangi bir sıkıntı boğulma yaşamadım rampalarda dedi.. yakıt tüketimi 5,2 litre... 600 km civarında yol yapmış...

Çok teşekkür ederim gayet başarılı rakamlar öyle değil mi. Vites sorunu da yoksa tadından yenmez mi ne:)

Çok teşekkür ederim gayet başarılı rakamlar öyle değil mi. Vites sorunu da yoksa tadından yenmez mi ne:)

O karşılaştırmayı şöyle yapabilmişti. arabasına sürtmeden dolayı boyaya bıraktıklarında otomatik i20 bırakmışlardı ki ben daha önce incelemiştim. bizim arabanın vites geçişleri daha iyi i20 sert demişti ve beğenmemişti...
bence iyi rakamlar...

Geri