2013 Corsa 1.2i Twinport Easytronic modeli satın alan var mı? Nereden aldınuz,

Merhaba.. öncelikle ilginize tşk ediyorum. Bu fiyat zaten sitede yazan fiyat. Tanıdığınızın pek faydası olmamış gibi;) donanımda bir artısı oluyodur belki onu bilemiyorum

Şuan ki fiyat bu ama ben arkaadaşıma siteden yazan fiyattan almadım. geçen ay aynı araı 32000 tl fiyat alarak aldık ancak yaz ayının gelmesi taleplerin artması dövizin yükselmesi indirim konusunda şuan pek yapacak bir şeyleri yok... birde belirttiğim fiyatta çelik jant karter koruyucu ve park sensörü var..

kendi aracım içinse üzerindeki body kıt çelikjant dahil kimse aynı fiyata 0 alamazdı...

Easytronic vites konusunda forumlarda yazılanlara bakınca baya sorun var gibi görünüyor. 2013 modelinde bir sorun var mı acaba

Yani ben alırken easytronic düşünüyordum ancak sadece opel değil bir çok markanın robot destekli bu vitesleri problemli özellikle çok dur kalk yaşandığında ısı problemleri ve beyin arızası yaratabiliyormuş. Tabi bu sizinde sorun yaşayacağınız anlamını taşımaz

Sanırım burada 2013 Corsa 1.2i Easytronic kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacımız var:/ Sesimizi duyan vardır umarım;)

Dönünce yazarsan yorumlarını çok memnun olurum. Test sürüşüne de gidicem bakalım. Şu an Honda Jazz 1.4 CVT modeline de bakıyorum. Bugün test sürüşü yaptık vites geçişleri hissedilmiyor bile. Joy+ paketi 40500 TL fiyat. Corsaya göre çok daha dolu bir araç düşünüyorum ciddi ciddi

JAZZ 40500 Fiyat ile karşılaştıracaksan 1.2 easytronic yerine... 1.4 otomatik vites + cam tavan full bak corsa... herşey daha fazladır ama bir tetk arka camlar otomatik değildir. :)

Evet haklısın. Jazz daha geniş galiba bagaj ve iç hacim olarak. Opeli test etmedim henüz

Geri