usta ben sana şoyle soylıyım babam aynı hatayı yaptı alma dedım gıttı sıfır 1.4 benzınlı corsa aldı 3 4 ay once 3 4 gun sonra aracı sattı dızel arac gıbı gıtmıyo bu bır otoylda 120 130 gıderken 8 lıtrelerı goruyo (astra cdtı 120 km klıma acık 4 4.5 lıtreyı goruyo aynı yolda) aradakı fark derken herkezı yanıltıyolar satarken benzınlı arac ıle aynı paraya satmıyosun sonucta dımı satarkende aracı benzınlıden 6 bın tl fazlaya satıyosun e bu sefer ne oluyo benzınlı alıp aradakı farkı benzıne yatırmaktansa dızel alır satarkende paran cebınde kalır.. nasıl arac kullanırsın agrasıf mı bılemem eger oyleyse emın ol aradakı farkta 1500 tl de kalmaz benzın belını büker.. ımkanın varsa gıt dızel al derım.. bakım konusundada garantı yuzunden servıse bakım yaptırıyosun ya 2 sene orda fark var 50 100 lıra yoksa dısarda hıcta bı farkı yok.. ayrıca dızel aracın trıgerı zıncırlı gec degısıyor bujı bujı kablosu derdı yok bakımını yaptıktan sonra bozulmaz sorun acmaz sanada benzınlıden malıyetı daha dusuk olur sana bakımda...
turbo olayındada hakan (yaşını bılmedıgımden ısımle hıtap ettım kusura bakmayın buyuksenız) arkadaşımızın dedıgıde dogru turbo devır ıle acılır yolla alakası yok satıcı sacmalamanında otesıne gecmıs yada salak bılmıyo gercekten... yada ellerınde benzınlı araclar kaldı dızeller satıldı sıze onu satmaya calısıyo benzınlı almayın dızel alın pısman olmayın benzınlı arac alıpta..
turbo olayındada hakan (yaşını bılmedıgımden ısımle hıtap ettım kusura bakmayın buyuksenız) arkadaşımızın dedıgıde dogru turbo devır ıle acılır yolla alakası yok satıcı sacmalamanında otesıne gecmıs yada salak bılmıyo gercekten... yada ellerınde benzınlı araclar kaldı dızeller satıldı sıze onu satmaya calısıyo benzınlı almayın dızel alın pısman olmayın benzınlı arac alıpta..