2014 Enjoy sis farsız

Ynt: 2014 Enjoy sis farsız

mucahitduran link' Alıntı:
Hocam enjoyun editiondan farkı sisleriydi. Ne kaldı ki başka fark?

çelik jant, yağmur-far sensörleri, CC, led gündüz farı gibi şeyler var aklımın ucundakiler bunlar. opel teknik özellik broşürlerinde diğer ayrıntılar var.

altuntas34 link' Alıntı:
çelik jant, yağmur-far sensörleri, CC, led gündüz farı gibi şeyler var aklımın ucundakiler bunlar. opel teknik özellik broşürlerinde diğer ayrıntılar var.

Gündüz farı LED değil(di) 2013 modellerde. 2014'lerde bilemiyorum. CC editionda da var. Sanırım çelik jant ve sensörler sadece.

Ynt: 2014 Enjoy sis farsız

mucahitduran link' Alıntı:
Gündüz farı LED değil(di) 2013 modellerde. 2014'lerde bilemiyorum. CC editionda da var. Sanırım çelik jant ve sensörler sadece.

2014 özellikleri tamda yazdığım gibiymiş kontrol ettim incelemek isteyenler için http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/astra_range_specsheet_09_2014.pdf

Hocam forum üyelerimizden Jlozde arkadaşımızda gündüz farı LED değildi. CC editionda da var çünkü kendim edition kullanıcısıyım. 2014'te değişmiş demekki. Kaynakla göstermeniz çok ala olmuş. :D :D

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Led lerin çiftini 20 30 TL ye bulabilirsiniz. Internetten 5 çift aldık.  Montajı çok basit. Kolay gelsin.
Yavuz hangi ledler bunlar.

Ynt:

Sis mustafa. Emrah in montaj ettiklerinin aynısının tıpkısı

Geri