Ynt: 2014 Neptün Mavi Astra J Edition
hayırlı olsun...kazasız belasız inşallah..
hayırlı olsun...kazasız belasız inşallah..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın parasını vererek satın aldığımız otomobillerimizin renk seçimini yapamamak, istediğimiz beğendiğimiz rengi alamamak, bunda ısrarcı olamamak hiç güzel şeyler değil. Bayilerin iki dudağı arasında kalmak, onlara tabi olmayı sevmiyorum. Bronz kahverengi istedim, elimizde yok izmirde var iki hafta beklersiniz dediler, bekledim. Neden beyaz alıp çıktınız keşke diretseydiniz.astrasail link' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel araç zamanında bende bu renk alacaktım ama elimizde yok beklersiniz demişlerdi beyazı alıp çıkmıştık Benim sormak istediğim bişey var. Aracım makyajlı enjoy ama bende de cd300 var? Ayrıca yol bilgisarım tek satırlı. Ecoflex'de mi 3 satırlı oluyor?
metinmb407 link' Alıntı:Valla öyle.
Bu arada kimse ustune alınmasın Recai iyi bilir Bora nelerle kıyaslandı bi bilseniz
astrasail link' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel araç zamanında bende bu renk alacaktım ama elimizde yok beklersiniz demişlerdi beyazı alıp çıkmıştık Benim sormak istediğim bişey var. Aracım makyajlı enjoy ama bende de cd300 var? Ayrıca yol bilgisarım tek satırlı. Ecoflex'de mi 3 satırlı oluyor?
astrasail link' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel araç zamanında bende bu renk alacaktım ama elimizde yok beklersiniz demişlerdi beyazı alıp çıkmıştık Benim sormak istediğim bişey var. Aracım makyajlı enjoy ama bende de cd300 var? Ayrıca yol bilgisarım tek satırlı. Ecoflex'de mi 3 satırlı oluyor?
Yenisimetinmb407 link' Alıntı:Sağolun öncelikle. İnanın makyajda nereler yapıldı bu araçta ondan bile tam bilgim yok. Henüz kıyas yapamadım. Ama teyp cd300. Yol bilgisayarı ekranı eskisi nasıl da yenisi 3 satır emin değilim.
Birde beyazı alıp çıktık demişsiniz. Ben bu renk için 6 bayiyi aradım ve arattırdım. Bu konuda yine Recai sağolsun ilgilendi. En yakın Samsun bayi de vardı, orada da bulamasaydım Ankara Opal di yanlış hatırlamıyorsam oraya kadar gidecektim. Belki bana 500 ekstra maliyete maloldu ama değdi mi derseniz kuruşuna kadar değdi.
harunhoca link' Alıntı:Dünyanın parasını vererek satın aldığımız otomobillerimizin renk seçimini yapamamak, istediğimiz beğendiğimiz rengi alamamak, bunda ısrarcı olamamak hiç güzel şeyler değil. Bayilerin iki dudağı arasında kalmak, onlara tabi olmayı sevmiyorum. Bronz kahverengi istedim, elimizde yok izmirde var iki hafta beklersiniz dediler, bekledim. Neden beyaz alıp çıktınız keşke diretseydiniz.
metinmb407 link' Alıntı:Sağolun öncelikle. İnanın makyajda nereler yapıldı bu araçta ondan bile tam bilgim yok. Henüz kıyas yapamadım. Ama teyp cd300. Yol bilgisayarı ekranı eskisi nasıl da yenisi 3 satır emin değilim.
Birde beyazı alıp çıktık demişsiniz. Ben bu renk için 6 bayiyi aradım ve arattırdım. Bu konuda yine Recai sağolsun ilgilendi. En yakın Samsun bayi de vardı, orada da bulamasaydım Ankara Opal di yanlış hatırlamıyorsam oraya kadar gidecektim. Belki bana 500 ekstra maliyete maloldu ama değdi mi derseniz kuruşuna kadar değdi.
REC link' Alıntı:Hayır Metin hocamın aracı Edition 1.6 115 ve onda da CD300 var ama yol b. ekranı 3 satır.
2014'ün 2. yarısından sonra gelenlerde olmuş sanırım.