2014 Neptün Mavi Edition bixenon güncellemesi sayfa 15

Ynt: 2014 Neptün Mavi Edition Gunduz farı gunceli sayfa 5

metinmb407 link' Alıntı:
Foruma acilen çoklu alıntı lazım böyle tek tek olmuyor öncelikle. Kusur ampüldeyse ben ne yapayım aga  :D ֖nceki gece taktım ertesi gündüz patlamış. Aslen ևorum luyum biliyon Rizeyle alakası yok  okkk 30 liralık şey için garantiye başvurdum 1 günde ampül mü patlarmış  general_hoho
Hocam çoklu alıntı yapılabiliyor. Web Browser üzerinde kaç tane alıntıya basarsanız hepsini geçiriyor "message board"a. Tapatalk üzerinde de mesajın üzerine tek tıklayıp sağa doğru oklarla 2 kere kaydırdığınızda çoklu alıntı seçeneği çıkıyor.

metinmb407 link' Alıntı:
Foruma acilen çoklu alıntı lazım böyle tek tek olmuyor öncelikle. Kusur ampüldeyse ben ne yapayım aga  :D ֖nceki gece taktım ertesi gündüz patlamış. Aslen ևorum luyum biliyon Rizeyle alakası yok  okkk 30 liralık şey için garantiye başvurdum 1 günde ampül mü patlarmış  general_hoho

Hangi 30 liralık ampul bu? Carub değil mi?

REC link' Alıntı:
Hangi 30 liralık ampul bu? Carub değil mi?

Photon marka.

mucahitduran link' Alıntı:
Hocam çoklu alıntı yapılabiliyor. Web Browser üzerinde kaç tane alıntıya basarsanız hepsini geçiriyor "message board"a. Tapatalk üzerinde de mesajın üzerine tek tıklayıp sağa doğru oklarla 2 kere kaydırdığınızda çoklu alıntı seçeneği çıkıyor.

Tamam şimdi öğrenmiş oldum sağolun :)

metinmb407 link' Alıntı:
Photon marka.

Tamam şimdi öğrenmiş oldum sağolun :)

Philips'in ürünü. Ben de beyazlarını almıştım ama Carub daha kaliteli. Keşke Carub alsaydın :(

Hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bende aynı modelin aynı rengini aldım kısmetse 5-6 Ocak 2015 te teslim alacağım aracımı. Alır almaz bende krom cam çıtası ve sis farı çerçevesi düşünüyorum.

GRC link' Alıntı:
Hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bende aynı modelin aynı rengini aldım kısmetse 5-6 Ocak 2015 te teslim alacağım aracımı. Alır almaz bende krom cam çıtası ve sis farı çerçevesi düşünüyorum.

Sağolun size de hayırlı olsun şimdiden. Yakın zamanda toplu alım olacak her ikisine de adımı yazdırdım sizde yazdırın.

Hocam benim aklım bu 3lü ekranda kaldı ama bunu nasıl yapabiliriz?bende 2013 enjoy active var?

CaTcH link' Alıntı:
Hocam benim aklım bu 3lü ekranda kaldı ama bunu nasıl yapabiliriz?bende 2013 enjoy active var?

İnanın bilmiyorum galiba 2013 ikinci yarıdan itibaren uretilenler bu şekilde.

Teşekkürler hocam.arabayı almadan önce bu siteyi bulsaydım bu enjoy almazdım kesin sport alırdım :D arabayı almamda aslına biraz şans eseri olmuştu ama bindikçe hoşuma gidiyor kerata :D

Kazasız belasız inşallah :)

Geri