Selamlar,
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama başka kullanan yorumlarını paylaşacak olan var mıdır?
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama başka kullanan yorumlarını paylaşacak olan var mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar,
Dizel otomatiği hayvan gibi mazot yakıyor.opel artık tam otomatiği değiştirmesi gerekiyor.peugeot ve citroen yeni nesil tam otomatik kullanıyorlar benzer motorla 4 litrelik tüketim sunuyor.mokka ise 6.5 in altına inerse şanslı.keşke easytronic kullansalardı.hiç yoksa ekonomik olurdu.
Sürüşe gelirsek o motor o araç için fazla heybetli kaçıyor.sürekli patinaja düşüyor.malzeme kalitesi rezalet daha 2000 km yapmamış aracın b sutunlarından gıcırtılar geliyor. Medya sistemini kullanmak tam bir işkence.arkası corsa kadar dar.abartmıyorum astra bile değil.dışardan heybetli ama içerisi küçük.cam tavan ferah gösteriyor ama sadece görüntüde.almaya ciddi niyetli olduğum araçlardan biri idi inanılmaz hayal kırıklığına uğradım.5 sene öncesinin aracını dizel otomatik diye 90bin liraya kakalamaya çalışıyorlar.mazda cx-3 kullanın.evet güçsüz bir araç ama parayı hak eden bir araç. Büyük ihtimal octavia alacağım.daha maliyetsiz daha ekonomik daha büyük.
Elimde para kalsın diye corsaya baktım xenonluya 65000 fiyat çektiler.opel çift kavrama yada yeni nesiş EAT6 gibi şanzıman getirmeden işi zor.