17 Ağu 2018 #1 R REYCIL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2018 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et selamlar aracın dış görünüşünde ne gibi farklılıklar yapılabilir? şimdiden konu hakkında bilgi veren üyelerimize teşekkürler
selamlar aracın dış görünüşünde ne gibi farklılıklar yapılabilir? şimdiden konu hakkında bilgi veren üyelerimize teşekkürler
17 Ağu 2018 #2 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,110 Tepkime puanı 6,362 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Ben abartılı modifiyeleri sevmiyorum ancak şu şekilde birşeyler yapılabilir.
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Ben abartılı modifiyeleri sevmiyorum ancak şu şekilde birşeyler yapılabilir.
17 Ağu 2018 Konuyu Başlatan #3 R REYCIL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2018 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et maşallah çok güzel olmuş ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- yalnız marşpiyerler ve ön tampon eklemesi yapılınca araç yere yakınlaşıyor malum istanbul yolları Son düzenleme: 17 Ağu 2018
maşallah çok güzel olmuş ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- yalnız marşpiyerler ve ön tampon eklemesi yapılınca araç yere yakınlaşıyor malum istanbul yolları
17 Ağu 2018 #4 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,110 Tepkime puanı 6,362 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Malesef marşpiyellerin genel sorunu bu. Ancak olmadanda olmuyor.
17 Ağu 2018 Konuyu Başlatan #5 R REYCIL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2018 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et araç içinde neler yapılabiliyor? konuya vakıf olduğunuz için soruyorum. ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- tşkler iyi çalışmalar Son düzenleme: 17 Ağu 2018
araç içinde neler yapılabiliyor? konuya vakıf olduğunuz için soruyorum. ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- tşkler iyi çalışmalar
17 Ağu 2018 #6 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,110 Tepkime puanı 6,362 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Öncelikle aracınız Dynamic paket olduğu için içeride yapabileceğiniz çok birşey bulunmuyor şahsi fikrimi sorarsanızda içersine pek dokunmayın. İçeride yapabilecek olduğunuz kısıtlı sayıdaki işlemle aracınıza geri dönülmeyecek (göğüste çizilme, tesisatta koparma ve eklemeler) zararlar verebilirsiniz. Eğer multimedya sisteminiz ihtiyaçlarınıza yanıt vermiyorsa android sistemli birşey kullanabilirsiniz. Bakınız ilgili konu...
Öncelikle aracınız Dynamic paket olduğu için içeride yapabileceğiniz çok birşey bulunmuyor şahsi fikrimi sorarsanızda içersine pek dokunmayın. İçeride yapabilecek olduğunuz kısıtlı sayıdaki işlemle aracınıza geri dönülmeyecek (göğüste çizilme, tesisatta koparma ve eklemeler) zararlar verebilirsiniz. Eğer multimedya sisteminiz ihtiyaçlarınıza yanıt vermiyorsa android sistemli birşey kullanabilirsiniz. Bakınız ilgili konu...
17 Ağu 2018 Konuyu Başlatan #7 R REYCIL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2018 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et birde birde hasip bey ışıklı kapı eşiği taktırıldığında sıkıntı olduğu söylenir ne derece doğrudur acaba? ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- aynen araç içi sıkıntı olur, cevaplar için çok tşkler en azından benimde kafamda bazı şeyler oturmuş oluyor. Son düzenleme: 17 Ağu 2018
birde birde hasip bey ışıklı kapı eşiği taktırıldığında sıkıntı olduğu söylenir ne derece doğrudur acaba? ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- aynen araç içi sıkıntı olur, cevaplar için çok tşkler en azından benimde kafamda bazı şeyler oturmuş oluyor.