Ynt: 21 Ocak İstanbul buluşması mekan tavsiye başlığı.
mert ortalıkta yok konuya seceneklerı anket yapsın olmadı oylama yapalım.
mert ortalıkta yok konuya seceneklerı anket yapsın olmadı oylama yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldırmayı bir görev edindik kendimizeTurbo- link' Alıntı:Bİzim Fabiali arkadasda forma uye olcakmıs oda alır bi astra artık
UNS link' Alıntı:Ben de sanayide olacağım inş. Her iki yaka da uyar... Yeter ki kar, don, buz gibi olumsuz faktörler olmasın...
Sabahtan giderim ama kaçta orda olurum bilemiyorum...Turbo- link' Alıntı:Kaç gibi sanayidesin
UNS link' Alıntı:Sabahtan giderim ama kaçta orda olurum bilemiyorum...
Turbo- link' Alıntı:Kaç gibi sanayidesin
beyler sohbet başlıgı altında konuşursak konu kırlılıgı olmazTurbo- link' Alıntı:Kaç gibi sanayidesin
Eğer Emirgan Anadolu yakasındakiler için Ok ise, Buluşma yeri Emirgan olarak belirleyelim.bulent_tnt link' Alıntı:ben herkez fıkrını oylamayla bellı etsın dıye soyledım
ama cogunluk kendıne yakın yerlerı soyluyo tabi iş cıkışı oldugu ıcın haklı sebeplerıde var
ama anadolu yakasından geleceklere cekmece+yesılkoy bayagı uzak
benım sahsi fıkrım mehmetınde dedıgı gıbı emırgan parkı
kaldıkı mehmet gungorenden gelıcek
Dağılma saatini de göz önünde bulundurursak tam trafiğin yoğun olduğun anlara denk gelebilir... Rahat tur atamayabiliriz...eyupuzger link' Alıntı:Eğer Emirgan Anadolu yakasındakiler için Ok ise, Buluşma yeri Emirgan olarak belirleyelim.