23 Mart 2013 Emirgan Buluşması Resimleri (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 23 Mart 2013 Emirgan Buluşması Resimleri (:

GNSpower link' Alıntı:
Hele ki konu mangal ise. ((:
Kuşadası kesmez bize palandöken iyidir  kahka536, o kadar sakin olmasına gerek yok yapalım E5 kenarında en azından benzin yakmayız  kahka536

harunhoca link' Alıntı:
Doğan Bey bendeki malzeme bitti, buraya kadar. Sinan Beyin kaza olayı olunca toplu fotoğraf çektiremedik. Herhalde bir kare bir fotoğrafım yok bu buluşmada. Kısmet başka sefere. mangal olayını bi ayarlamak lazım. Daha az kalabalık olan bir yer bulmak lazım.  okkk

abant :)

Ynt: 23 Mart 2013 Emiragan Buluşması Resimleri (:

GNSpower link' Alıntı:
Adamın arabasını inceledikçe zaten daha fazla soğuyor insan kendininkinden. Birde özellikle herşeyini birden söylemiyor, saat başı haa birde şu var diyor, vuruyor darbeyi. ((:

En son sisler ile yapılan şov sonrası ben anahtarı köpeklere verdim zaten, alın sizin olsun diye, bekçi onun için kovalıyordu köpekleri :)

burakkarsli link' Alıntı:
En son sisler ile yapılan şov sonrası ben anahtarı köpeklere verdim zaten, alın sizin olsun diye, bekçi onun için kovalıyordu köpekleri :)

Ahahahaha yahu köpekleri şöyle hayal ettim bir an senin arabayla koruda turlarken. ((:

waving_dog.jpg

GNSpower link' Alıntı:
Ahahahaha yahu köpekleri şöyle hayal ettim bir an senin arabayla koruda turlarken. ((:

waving_dog.jpg

Muhahahahhahaha :) aralarında da yorum yapıyorlardır bir taraftan: "Olm kırmızı araba daha iyiydi lan, neyse buna da şükür, az yakıyor en azından" :)

Yok mu başka resim dünkü buluşmayla alakalı? Bizim buluşmada bu güneş gözlüklü vatandaş yoktu sanki  kahka536 Kimse foto çekmedi mi?

Doğan Abi sen bu köpekli görseli atınca internette daha önce izlediğim bir video geldi aklıma, ya mutlaka izleyin gülmekten gözümden yaş gelmişti. Ben bu kadar profesyonel kullanmıyorum ya, dönüşte can havli ile direksiyon çevirişinde kendimden geçtim :)

http://www.trthaber.com/videolar/bu-kopek-araba-suruyor-12622.html

burakkarsli link' Alıntı:
Muhahahahhahaha :) aralarında da yorum yapıyorlardır bir taraftan: "Olm kırmızı araba daha iyiydi lan, neyse buna da şükür, az yakıyor en azından" :)

Abi sen bu görseli atınca internette daha önce izlediğim bir video geldi aklıma, ya mutlaka izleyin gülmekten gözümden yaş gelmişti. Ben bu kadar profesyonel kullanmıyorum ya, dönüşte can havli ile direksiyon çevirişinde kendimden geçtim :)

http://www.trthaber.com/videolar/bu-kopek-araba-suruyor-12622.html
video açılmadı burak.

harunhoca link' Alıntı:
video açılmadı burak.

İş yerinizdeki bilgisayarların güvenlik ayarlarından kaynaklanıyor olabilir hocam, şahsi bilgisayarınızdan veya telefonunuzdan mutlaka izleyin bir müsait zamanınızda, cidden muazzam :)

Geri