Ynt: 23 Mart 2013 Emirgan Buluşması Resimleri
Resimlere Kim Kimdir Yazsak Nasıl Olur
Resimlere Kim Kimdir Yazsak Nasıl Olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:güzel buluşma olmuş ama eksiği büyük ben mangal dumanı göremedim
mrt54 link' Alıntı:Resimlere Kim Kimdir Yazsak Nasıl Olur
MeRt link' Alıntı:Buluşmamıza katılım sağlayan tüm dostlarımızın ayağına sağlık. 14alkiss
Oldukça eğlenceli bir gün geçirdik ve yeni arkadaşlarımızla tanışma fırsatımız oldu.
Buluşmamızda bizim için ufak karşı taraf için büyük bir kaza da yaşadık. Sinan abinin Rus tankının canı sıkılmış olacak ki, sürücüsü olmadan gezinmeye karar verdi. 3-4 metrelik bir gezinti sonucu bir Peugeot 301'in tampon, sol far ve sol çamurluk sizlere ömür. Sinan abide ise sadece far camı kırık. special_prayer
Otopark konusunda yine baya sıkıntılı bir süreç yaşadık ama neyse ki hallettik.
Öç araçlık fiş kestirip o fişleri aramızda döndürerek bütün Astra'ları içeri sokabildik. (Otopark dolu olduğu için görevliler fiş kesmiyordu)
Aşağıdaki fotoğrafa katılımcıların üye adını ekledim, fotoğraf haricinde Harun hocamız ve Nihat abide aramızdaydı ama öğleden sonra aramıza katılabildikleri için bu karede yer alamadılar.
harunhoca link' Alıntı:Gelmeme rağmen bu karede olamamak ilginç oldu. Sinan arkadaşımın ufak kazası olmasaydı fotoğraf çekme işi devam edecekti ama kısmet olmadı.