Ynt: 23 Mart 2013 Emirgan Buluşması Resimleri
Artist artist direksiyon çevirdi ama çimenlere girdi kerata kahka536
Artist artist direksiyon çevirdi ama çimenlere girdi kerata kahka536
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mrt54 link' Alıntı:Kuşadası Geniş Bi Yer
GNSpower link' Alıntı:Hele ki konu mangal ise. (
harunhoca link' Alıntı:Kuşadası kesmez bize palandöken iyidir kahka536, o kadar sakin olmasına gerek yok yapalım E5 kenarında en azından benzin yakmayız kahka536
Bronz kahve değince orada duracaksın, benim ilgi ve zevk alanıma giriyor. Resimde göründüğü gibi iyi bir renk değil, resim seni yanıltmasın, aldığıma bu rengi seçtiğime çok pişmanım tavsiye etmiyorum. blahhhmilyoncubaba link' Alıntı:çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli gerçekten. orda bir bronz kahverengi çok göze batıyor sanki renginden mi acaba )
orda olmayı gerçekten çok isterdim inşallah bir dahaki sefere.. okkk
harunhoca link' Alıntı:Bronz kahve değince orada duracaksın, benim ilgi ve zevk alanıma giriyor. Resimde göründüğü gibi iyi bir renk değil, resim seni yanıltmasın, aldığıma bu rengi seçtiğime çok pişmanım tavsiye etmiyorum. blahhh
harunhoca link' Alıntı:iyi bari bir kişiden kurtardık(milyoncubaba). En azından bir kişi azaldı bronz kahve alma ihtimali olan. Bilse ne kadar güzel renk olduğunu bana inad almaya kalkışırdı laf aramızda. Tevekkele değil LPG diye tutturması anlamıyo araba işinden dancee