3 günde 2.450 km ya sizin rekorunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 51AN068
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istanbul-ankara-istanbul aynı gün içinde...

sene geçen sene türkiye turuna çıktık hanımla
izmirden -kuşadası-marmaris bodrum-muğla datça- fethiye-köyceğiz.... anlıcanız sahilden giderek antalya -alan ya -mersin-adana- hatay-antep-ordan karadaeniz- samsun trabzon-giresun- rize-zigana-erzurum-ordan ankara ve memleket aksaray
1000 ytl gaz parası verdim
yolculuk yaklaşık 20 gün sürdü

Maşşallah :) Uzun bir yolculuk olmuş..
Benim rekorum da 12 saatte 1300 km kadar..İzmir-Bodrum, Bodrum-Çanakkale, Çanakkale-İzmir :) Çok kısa aralarla neredeyse hiç durmadan yaptım bu yolu.O zamanlar organizasyon işleriyle ilgileniyordum bir arkadaşım vasıtasıyla.Erkan Oğuru Bodrumdaki yazlığından alıp Çanakkaleye konsere götürmüştüm.Sonrada izmirdeki evime geri dönmüştüm :rock

zonguldak istanbul konya antalya 3 gun ıcerisinde.

o neyki üstelik arabam renault 12 stw
valla büyük yemin ettim ölüm kalım meselesi olmadığı süreçe asla ama asla
o modele yolcu olarak dahi binmeyeceğim
dünyanın gelmiş geçmiş en berbat en pislik en rezil arabası diyebilirim
o kadar nefret ediyorumki neler cektim........
gerisini anlayın. 60x650=39,000 km 2 ayda
al bendende o kadar komutan şöforuydum bilirim torosu 91 model her gun elimde aletler bi yerlerını tamır ederdım yada sanayi yolundaydim:D

sene geçen sene türkiye turuna çıktık hanımla
izmirden -kuşadası-marmaris bodrum-muğla datça- fethiye-köyceğiz.... anlıcanız sahilden giderek antalya -alan ya -mersin-adana- hatay-antep-ordan karadaeniz- samsun trabzon-giresun- rize-zigana-erzurum-ordan ankara ve memleket aksaray
1000 ytl gaz parası verdim
yolculuk yaklaşık 20 gün sürdü

abi harikasın valla helal olsun Allah bizede nasip etsin böle bi tur :)

Babamlayken Astra ile 21 saatte 2250 km yaptık. Ankara - Bükreş(Romanya) arası. Sadece 1 tuvalet molası ile. Onu da benim yüzümden verdik :D Ben yolda sürekli erzakları yedim babam ise sadece meyve suyu içti. Gece vardığımızda saat 3tü. Sabaha kadar ders çalışıp sabah 9da sınava girdi. Sınav çıkışı tekrar tek başına Romanya'ya döndü. Görev aşkı işte. Dönerken Edirne'de otelde kaldı ama galiba. Babam 57 yaşında bu arada. Maşallah.

Son düzenleme:
cuma sabahı Ankara-Sivas,cumartesi sabahı Sivas-Adana,pazar sabahı Adana-Ankara toplamda 1800km:D

36 saate 2800 km yaptim, bu yaz türkiye ye gelmistik tatil icin, ustelikte tek söför. almanya ( bonn ) - aydin.

Geri