3 günde 2.450 km ya sizin rekorunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 51AN068
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
düzelteyim: 2000 km + istanbul-bursa rotasyonları: 2500 km

ilginç bi başlık olarak düşünebilirsiniz ama neden se yazma ihtiyacı duydum. :) arkadaslar salı gunu niğdeden kayseri,siwas,erzincan,erzurum,ordan siwas ordan ankara ordan polatlı, ankarada işlerim wardı dolandım biras dun niğdeye geri dondum 2.450 km olmus. 3 gunluk rekorum:D sizinde warmı boyle rekorlarınız?

Maşallah arkadaşım. ben iki buçuk ayda senin yaptığın kilometrenin yarısını bile yapamadım:D

arkadaslar lütfen salladigimi sanmayin 24 saatte almanyadan istanbul 2500 km. toplam izin 5 hafta 17 bin km

Sene 2001

Stuttgart- Istanbul- Eregli/Kdz- Kastamonu-Cankiri(Memleket)Ankara- Corum-Amasya-Tokat-Sivas-Kayseri-Iskenderun-Mersin-Konya-Afyon-Kütahya-Yalova-Bandirma-Ankara-Cankiri-Istanbul-Stuttgart

Kilometre? Vallahi bilmiyorum- araba tik demedi önemlisi o

iskenderundan mersine gecti isen adana danda gecmissindir sen

Evet bu ara Mut diye biryer vardi oradan da gectim. Orada otelde kaldim yazin sicakti- camlar acik sabah bit kalktim -sifayi kapmisim- berbat oldum
ilk gittigm kisi doktor oldu o sabah

arkadaşlar kusura bakmazsanız bır rekorumu yazmak istiyorum...

1 saatte 3000 km evet yanlış okumadınız.
gittigim yer sebiha gökçen hava limanı ordan kalk frankfurta in
:) sizinkide rekormu :kop::kop:

Sene 2001

Stuttgart- Istanbul- Eregli/Kdz- Kastamonu-Cankiri(Memleket)Ankara- Corum-Amasya-Tokat-Sivas-Kayseri-Iskenderun-Mersin-Konya-Afyon-Kütahya-Yalova-Bandirma-Ankara-Cankiri-Istanbul-Stuttgart

Kilometre? Vallahi bilmiyorum- araba tik demedi önemlisi o

ben ereğlide oturuyorum sen ne yapmaya gelmiştin tatile mi??

Geri