3 günde 2.450 km ya sizin rekorunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 51AN068
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İi güzelde bunu konunun Astra Tuning sayfasında ne işi var.
Yolda aracı da modifiye mi ettiniz.:)

Mod arkadaşlar konuyu opel sohbetleri kısmına taşısınlar.

1 haftada ankara-alanya-ankara-zonguldak-ankara 1900 km

ilginç bi başlık olarak düşünebilirsiniz ama neden se yazma ihtiyacı duydum. :) arkadaslar salı gunu niğdeden kayseri,siwas,erzincan,erzurum,ordan siwas ordan ankara ordan polatlı, ankarada işlerim wardı dolandım biras dun niğdeye geri dondum 2.450 km olmus. 3 gunluk rekorum:D sizinde warmı boyle rekorlarınız?
2 günde 2700 km:D:D:D sanırım rekor bende.

Babamlayken Astra ile 21 saatte 2250 km yaptık. Ankara - Bükreş(Romanya) arası. Sadece 1 tuvalet molası ile. Onu da benim yüzümden verdik :D Ben yolda sürekli erzakları yedim babam ise sadece meyve suyu içti. Gece vardığımızda saat 3tü. Sabaha kadar ders çalışıp sabah 9da sınava girdi. Sınav çıkışı tekrar tek başına Romanya'ya döndü. Görev aşkı işte. Dönerken Edirne'de otelde kaldı ama galiba. Babam 57 yaşında bu arada. Maşallah.

2 günde 2700 km:D:D:D sanırım rekor bende.

Daha önce de belirttiğim gibi.

almanya da TR den gelen şirket yetkililerimizle beraber Avrupa çapındaki müşterilerimizi ziyaret etmiştik. Pazartesi sabah yola çıktık (kiralık benzinli Astra ile) cuma günü başladığımız yere döndük. Aracı teslim ederken Europcar görevlisi forma (alınan toplam yol olarak) 8000 küsur km yazdı.
Tam türk işi olmuştu yani, günlük ortalama 1600 km aldık ve pek nadiren diğer arkadaşlar kullandı. Malum almanya da ki hızlı kullanıma alışık değillerdi. :D

24 saat te 3000 KM ----Bostanci - Giresun/Tirebolu , ordan da Trabzona ve Pazara , sonrada Pazardan Tireboluya dönüs....:):):):)

1-2 günlük kısa zaman diliminde... hatırladığım kadarıyla.. istanbul/tokat-tokat/ist.(asker bırakmaya gitmiştim): 1540. dönüp çanakkale yapmıştım. 320x1, dönüşte ben kullandım
1540+320=1860 falan

vallah iyiymişş yaff km baya güzell ben o kadar yapamıyorum bakıym en uzun yolum 950 km felan birşeydir zaten arabaalrımda km yok fazla en yükseği 2005 astram 74,000 oldu öle yani teprikler genede size

hatırladım, geçen ramazan bayramı vardı birde uzun mesafe uçuş:): istanbul-bursa, bursa-malatya, malatya-bursa ve bursa-istanbul 3 gün içinde; yaklaşık 2000 km yol yapmıştım

Geri