Ynt: 5300 km Baskı balata gg
Tepkimizi gösterelim. Ne gerekiyorsa...
Tepkimizi gösterelim. Ne gerekiyorsa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eketen link' Alıntı:Tepkimizi gösterelim. Ne gerekiyorsa...
Özer link' Alıntı:Teşekkür ederim eksik olmayın.. Umursıcaklarını hiç sanmıyorum hergün aynı nakarat hergun aynı senaryo bugun bitti gümrük işlemleri yarın sevki var. Bugun gene aynı seyı sölüyorlar resmen dalga gecmek denir buna
aslında opel almanyaya şikayet mektubu göndermek en mantıklısı çünkü suları ısındı adamlar gm den yana sıkıntılı kara geçemiyoruz diye yırtınıyor bunun bir sebebide müşteriye olan ilgisizlikleri.Özer link' Alıntı:Teşekkür ederim eksik olmayın.. Umursıcaklarını hiç sanmıyorum hergün aynı nakarat hergun aynı senaryo bugun bitti gümrük işlemleri yarın sevki var. Bugun gene aynı seyı sölüyorlar resmen dalga gecmek denir buna
eketen link' Alıntı:Sn Özer, Birlik olursak öyle bir umursarlarki. Gerçek söylüyorum ne gerekiyorsa yapalım. Mail yağmuruna tutalım, dijital imza toplayalım. Farketmez nasıl bir güç olduğumuzu gösterelim. Forum vakit geçirme sohbet bilgilenme yerimiz ama aynı zamanda da elimizdeki muazzam bir güç. Kullanalım yeterki.
ulas79 link' Alıntı:aslında opel almanyaya şikayet mektubu göndermek en mantıklısı çünkü suları ısındı adamlar gm den yana sıkıntılı kara geçemiyoruz diye yırtınıyor bunun bir sebebide müşteriye olan ilgisizlikleri.
vehicle_dynamics link' Alıntı:Özercim,
Çok geçmiş olsun.Yaptığın tasvirleri okuyunca kan beynime sıçradı.Bizim o kadar emeklerle aldığımız arabaları demek servisler bu kadar koruyup gözetiyorlar.Bir yerine zarar gelse sorumlusu bunu nasıl ödeyecek, hiç düşünmüyorlar mı?
Umarım en kısa sürede aracına kavuşursun.İsyanında haklısın,fakat servisler ile arayı her zaman iyi tutmak lazım.Aracını aldığından kontrol ettikten sonra eğer memnun kalmışsan arayı düzeltmeye çalış.
Sesimizi duyurmaktan bahsetmişken, iş bağlantılarım gereği Opel Almanya'da çalışan Türk bir mühendis arkadaş ile mail üzerinden tanıştık.Kendisini forumumuzdan daha önce bahsetmiştim.Son mesajımı da öz önce bu sorun ile ilgili attım.Kendisinden sesimizi duyurması için yardım istedim.Bakalım nasıl yaklaşacak?