6500 devir kesici

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,
2005 model astra H aracıma bu tarz bir kesici yaptırmak istiyorum.Normalde bildiğiniz gibi 6500 de kesip yarım devir serbest bırakıyor.Bu tarz birşey yapmak için yazılım yeterli midir?Başka ne yapmak lazım bilgisi olan var mı?
https://www.youtube.com/watch?v=YjZwTtGsrBI

vutututu iyidir :D

Opelin karakteristik devir kesmesi sizin dediğiniz gibi. Bu değişmez. Değişirse de tek yöntem, custom remap yapan Özgün gibi kişilere gidip derdinizi anlatıp remap ile çözülürse eğer beyni programlatmanızdır. Başka çaresi yok.

Opelin karakteristik devir kesmesi sizin dediğiniz gibi. Bu değişmez. Değişirse de tek yöntem, custom remap yapan Özgün gibi kişilere gidip derdinizi anlatıp remap ile çözülürse eğer beyni programlatmanızdır. Başka çaresi yok.
Emre bey Özgün beyin kullanıcı adı nedir? acil ulaşmam lazım :)

custom map ile olucak iş değil malesef. bu tarz bir kesici için standalone ecuya geçmeniz gerekmekte.

Kım neden arabasına boyle bısey yapmak ıstesın kı :/

bence hiç gerek yok opelin kendi kesici sesi benim fikrime göre gayet tatmin edici...

bence hiç gerek yok opelin kendi kesici sesi benim fikrime göre gayet tatmin edici...

tek istediğim dediğim gibi böyle saniyede 4-5 kere kesip kesip bırakması.şu an mevcut olan sistem kesip yarım devir bırakıyor.araba yığılıyor gibi oluyor.tabiki benim isteğim sadece ses için.

Geri