%7 indirimli akaryakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZM3563
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sahipleri tanıdık mardinli bir aile mersinde yaşıyorlar

Savaş Abi
Ben almadan alan arkadşlara sordum araçlarında bir sıkıntı olmamış. yaptıkları km de eski kullandıkları yakıtla aynı.
6 adet paşabahçe bardağı gibi ucuz bir firma çıkmaz inşallah:). Bende biraz araştırdım sağlam firmaya benziyor.
Artık fulledim depoyu dönüşü yok:).

Promosyon olarak değil adamların sistemi %7 indirimli.
Normalde %9 olan bayi karını bayileri direk şirket olarak satın alıp aradaki bir aracıyı çıkararak %9 luk karın %7 sini almayarak daha fazla benzin satıp sürümden ana dağıtım şirketi üzerinden kazanıyorlar. Ayrıca ne kadarlık yakıt alırsanız alın çay-çorba masaj koltuğu cilalı fırçasız köpüklü yıkama peçete ve araç kokusu bedava. Marka da gayet fullpet reklam filan olmaz :D

Promosyon olarak değil adamların sistemi %7 indirimli.
Normalde %9 olan bayi karını bayileri direk şirket olarak satın alıp aradaki bir aracıyı çıkararak %9 luk karın %7 sini almayarak daha fazla benzin satıp sürümden ana dağıtım şirketi üzerinden kazanıyorlar. Ayrıca ne kadarlık yakıt alırsanız alın çay-çorba masaj koltuğu cilalı fırçasız köpüklü yıkama peçete ve araç kokusu bedava. Marka da gayet fullpet reklam filan olmaz :D

zamanında bunu LC Waikiki firması da yapmıştı 1 gece de butun bayiiliklerini iptal edip kendi perakende satış mağazası açmıştı. bayii nazı çekilmiyor demekki

nerde şubeleri tam olarak %7 indirim için %20 fazla benzin yakmayalımda :D

Bu durumda benzinciler için % 2 lik kar bile yeterli oluyor anlamı ortaya çıkar. Bu durum hükümetin kulağına giderse benzincilerin kar marjını % 2 lere kadar düşürürler aradaki farkı da hazineye gelir olarak aktarırlar, tabi bir iki gün sonrada diğer bayiler karımız azaldı diye ayağa kalkınca benzine zam yaparlar. Sonuçta keser döner sap döner ......:(.

zaten bu benzinlik işi bir türkiyede para ediyor herhalde amerikada teyzeoğlu var o diyordu amerikadaki adama para ver benzinlik açmaz bir kaarı yok diyordu .

bir kaç aydır sürekli fullpet'ten mazot alıyorum. şuan için bi sıkıntı yok hala.

ist içinde benim bildiğim ve sürekli gittiğim davutpaşadan topakpıya çıkarken opete gelmeden solda (eski PO'nun yerinde) ve şişlide ssk okmeydanından m.köy istikametine doğru giderken cevahir otel ve kong. mrk. ne gelmeden solda.

tüm istasyonların listesine linkten ulaşabilirsiniz. http://www.full.com.tr/Modul/Stations/Default.aspx

7,59 Litre olan benzin 7,84 Litre oluyor bakalım yarın alalım bi 30TL'lik :)

Geri