%7 indirimli akaryakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZM3563
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
%7 indirim güzel bi rakam tabi ama istasyon sayısı çok kısıtlı,

TEB total card ile hemen hemen tüm Total istasyonlarında anında %5 indirim de bir alternatif buna,

dünyada,petrol rezervlerine bu kadar yakın olup da afedersiniz bizim kadar keriz bir millet daha yoktur..benzinle ilgili ne zaman bi tartışma okusam cinlerim tepeme çıkıyor..

yakıt alınca masaj koltuğumuzda tv ile oyalanırken onlar arabamızı yıkıyormuş hizmette süper.

şirkek full pet abiler

arkdasalr fırma kendı benzının kendı uretıyormus ındırım bundan kaynaklanıyor suan gayet satısları ıy bende kullandım bır sıkıntı yok fırma 14 subatt sevgılıler gununu bıle unutmadı
%14 ındırım yaptı nıormal gunlerde %7 zam sureklı var bırde ılk actıgı ıstasyonda y,%25 ındırım yapıyor onuda yakalamak lazım :)

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da % 30 indirim yaparlar mı ki? :kop:

yakıt alınca masaj koltuğumuzda tv ile oyalanırken onlar arabamızı yıkıyormuş hizmette süper.

Çay çorba bedava. Arabanın içi fullpet araç kokusuyla doldu zaten :D Cilalı köpüklü yıkama ve araç süpürgesi bedava. Süpürgeyle istediğiniz gibi süpürüyorsun arabayı :D Benim acele işim vardı haremden feribotla karşıya geçecektim göztepeden çıkarken bp den 100 liralık mazot aldım dobloya hareme bi gittim o da ne fullpet açılmış üzüldüm resmen :D ben erenköy gümrüğün oradaki fullpetten alıyordum normalde.

bı tane de ızmıre acsalar keske

bı tane de ızmıre acsalar keske

bu sene içi kesin izmir ankara antalya bütün büyük şehirlerde açarlar iş talebe bakar bir sürü benzinlikçi shell den bp den isim alamıyorlar dünya yaptırım ve paralar talep ediyor firmalar yeni firmaların isim hakkı v.b si ucuz olur o yüzden girişimcidende talep olur yani benzinlik açıcak adamda bp shell yerine fullpeti tercih edebilir..

Arkadaşlarbır soru sorucam.. Konuyla pek alakası yok ama yenı konu acıp yer kaplamak ıstemedım..

95 oktan Kurşunsuz benzın kullanıyorum ve aracımın benzın kapağında da bu yazı yazıyo.. Şimdi 95 oktan yerıne 97 oktan kullansam ne gıbı yarar ve zararları olur ??

Ve aracın deposunda 95 oktan benzın var iken üzerine 97 oktan benzin koymanın sakıncası olurmu ??

bir zararı olmaz

Geri