7 serisimi, S serisimi,A8 serisimi

7 serisimi,S serisimi,A8 mi?

• BMW 7

Oy: 42 37.5%
  • MERCEDES S

Oy: 51 45.5%
  • AUDİ A8

Oy: 19 17.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Walla merso nun dashboard çok kaba, pick up görüntüsü gibi aynen. Ama BMW eski tasarımlarını aratıyor geçekten. O asil çizgiler yeni serilerle kayboluyor yavaş yavaş. Yeni 7 serisi sanki 7 değil de 5 gibi duruyor resmen. Her ne kadar içi kötü olsa da dışında taşıdığı sınıfına yakışan asil havayı sportif görünümle birleştirdiği için ben Mercedes.

Ha unutmadan yime mercedes in 1 jenarasyon öncesini BMW nin yeni jenerasyonu ile karşılaştırıyoruz bunu da atlamayın. Bu bile kimin galip gelmesi gerektiğini gösteriyor bence

Ha unutmadan yime mercedes in 1 jenarasyon öncesini BMW nin yeni jenerasyonu ile karşılaştırıyoruz bunu da atlamayın. Bu bile kimin galip gelmesi gerektiğini gösteriyor bence

Yok abi önemli değil önceki konularda Makyajsız 3 serisi resmi koyduğumuz zaman küplere binmişlerdi :D:D:D

adszoh.jpg

ezici üstünlük die ben buna derim :D

Ezici üstünlük görmek isteyenler Bkz. C Serisi, 3 serisi konusu. :D

Yok abi önemli değil önceki konularda Makyajsız 3 serisi resmi koyduğumuz zaman küplere binmişlerdi :D:D:D

nedeni ise güncel zmanda makyajlı 3 var makyajlı s olsa niye koymayayım?

5 serisi ile e serisi anketinede aynısını yazıyorum o zmn....

nedeni ise güncel zmanda makyajlı 3 var makyajlı s olsa niye koymayayım?

5 serisi ile e serisi anketinede aynısını yazıyorum o zmn....

İstediğin şey istediğin yere istediğin miktarda istediğin gibi istediğin zaman istediğin mekanda yaz. . Birşey faketse bile umurumda değil oğlum napayım bmw kazansa bana ne yararı var ki ? :hıh:

Geri